Pilar Rubio planta la seva cunyada Lorena Gómez i no la convida al seu comiat de soltera

La madrilenya sí que va comptar amb l'exparella de René, la model Vania Millán
Pilar Rubio i Sergio Ramos es casen el dia 15 de juny | GTRES

 

Pilar Rubio i Sergio Ramos ultimen ja els detalls del seu enllaç que tindrà lloc el pròxim 15 de juny a la catedral de Sevilla. No hi ha dubte que serà una de les bodes de l'any, a la qual, està previst que acudeixin personalitats i reconeguts jugadors de futbol, famosos de tota mena i professionals del món de la comunicació.

 

Però bé, tothom sap que abans de la boda hi ha comiat de soltera. En aquest cas, Rubio ha estat l'encarregada de mostrar a través de les xarxes socials la festa que va organitzar amb les seves amigues en una piscina de l'Escorial, tal com publica 'El Nacional'.

 

 

Sí que va convidar a Vania Millán

Tot i que la fotografia estava plena de dones, cap d'elles era la que, suposadament, és la cunyada de Rubio: la lleidatana i cantant Lorena Gómez. Fa ja uns mesos que es va filtrar la relació que manté la cantant amb el germà de Ramos, René Ramos. No obstant això, Rubio ha optat per no convidar-la a la seva festa i obviar la relació que manté amb el que, d'aquí a 15 dies, serà oficial el seu cunyat. Però si això ha sorprès, encara ha sorprès més el fet que Rubio sí que hagi convidat a la festa a l'exparella de René, la model Vania Millán.

 

Després d'anys de relació i una boda pel mig, René i Millán es van separar definitivament. Aquesta decisió no va influir en la relació que mantenien les dues dones i, de fet, s'ha evidenciat amb aquesta imatge en la qual l'excunyada posa amb la resta d'amigues de Rubio amb total naturalitat. Ara només caldrà esperar el dia de la boda per esbrinar si René assisteix acompanyat de Gómez o si, de la mateixa manera, és Millán la que gaudirà de l'esperat esdeveniment.

 

També et poden interessar...