Pedro Sánchez va realitzar-se un retoc estètic durant la campanya electoral

El polític va confiar en el mateix metge que la reina Letícia

Pedro Sánchez presumeix de tenir una bona imatge
Pedro Sánchez presumeix de tenir una bona imatge | INSTAGRAM

L'atractiu de Pedro Sánchez és indiscutible i la seva imatge impecable sempre ha estat un punt a favor seu, sense menystenir la seva capacitat com a polític. El líder del PSOE està decidit a cuidar i mantenir el seu atractiu el màxim temps possible i és per això que durant aquesta última campanya electoral va realitzar-se un retoc estètic al seu rostre.

 

‘Informalia’ ha estat l’encarregada de desvelar que durant els primers dies de campanya, el president electe va sotmetre’s a un retoc per esborrar l’empremta de l’estrès i el cansament que reflectia la seva cara.

Escull Pedro Jaén, el metge de la reina

El metge en qui ha confiat Sánchez per realitzar la intervenció és el conegut doctor Pedro Jaén, metge de capçalera de la reina Letícia que realitza habitualment els seus retocs estètics, entre els quals es troben les infiltracions i el Botox que s’ha injectat últimament l’actual reina. A més de tenir una consulta privada, el conegut doctor és el cap del Servei de Dermatologia de l’hospital Ramón y Cajal de Madrid.

 

Pedro Sánchez ha esborrat el rastre del cansanci en el seu rostre
Pedro Sánchez ha esborrat el rastre del cansament del seu rostre | INSTAGRAM

 

Va ser amb ell amb qui el polític va decidir realitzar-se unes infiltracions que ajudessin a donar llum i bon aspecte al seu rostre, que començava a manifestar rastres d'esgotament en forma de bosses als ulls. Una intervenció gràcies a la qual Pedro Sánchez ha lluït un aspecte radiant durant tota la campanya electoral i que és probable que no dubti en repetir en el moment que el seu rostre torni a mostrar la marca del cansament i de l’estrès.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari