Alejandra Rubio

Alejandra Rubio confessa que pateix una forta escoliosi a l'esquena

Els metges han explicat a la filla de Terelu Campos que si no fa natació, haurà de passar per quiròfan

Alejandra Rubio, filla de Terelu Campos, s'ha confessat en el seu canal de Mtmad i ha explicat als seus seguidors que pateix una forta escoliosi des dels quinze anys. La neta de María Teresa Campos ha decidit explicar la seva malaltia arran de la polèmica que va generar fa unes setmanes quan va assegurar que ella no es podia posar tacons per la seva esquena.

Davant l'allau de preguntes, Rubio ha decidit dedicar un vídeo a parlar de la seva deformació d'esquena que la porta a patir forts dolors d'esquena. Tal com ha explicat la mateixa jove a través de la plataforma digital de Mediaset, els dolors van començar al voltant dels quinze anys i va ser una radiografia la que va confirmar que tenia una aguda desviació d'esquena. 

Si no fa natació, haurà de passar per quiròfan

Segons ella, una de les causes de l'inici de la seva curvatura és la seva afició a anar en moto per la muntanya. Una vegada va ser diagnosticada, el metge li va dir que era recomanable que fes natació per tal de pal·liar els dolors i millorar la malaltia. 

No obstant la recomanació dels experts, Rubio ha confessat ser molt escrupolosa i que li fa fàstic banyar-se en piscines públiques. Malgrat la seva mania, la jove intentarà fer cas als metges, ja que de no fer-ho, haurà de passar per quiròfan.  Ficar-se tacons per sortir de festa és una autèntica odissea per a Rubio. De fet, ella mateixa ha explicat al vídeo que un dia estava en una discoteca assentada i quan va intentar ficar-se de peu era tan fort el dolor que sentia que no podia ni respirar.

Alejandra Rubio ensenyant la seva esquena
Alejandra Rubio va mostrar una radiografia de la seva esquena | Mtmad

 

Una malaltia que afecta el seu físic

I la veritat és que la imatge de la radiografia de l'esquena de Rubio és impactant, ja que mostra una curvatura molt pronunciada per l'edat que té. L'escoliosi, a més a més, també té conseqüències en el seu físic, tal com ella ha explicat: «El que em provoca és una desviació de la pelvis. M'ha creat complexe perquè com més prima estic, més se'm nota».  Està clar que la filla de Terelu ha de fer tot el possible per cuidar la seva esquena, que no vagi a més la desviació i, sobretot, per no seguir patint forts dolors.

Alejandra Rubio
Alejandra Rubio sempre acostuma a anar amb sabates sense tacons | Cedida