Isabel Pantoja

Isabel Pantoja podria abandonar 'Supervivientes' sense pagar res a canvi

La cantant hauria signat una important clàusula amb Mediaset diferent de la dels seus companys d'aventura
Isabel Pantoja amb un banyador de la firma de la seva neboda Anabel | INSTAGRAM

Isabel Pantoja és la concursant de 'Supervivientes' més seguida i polèmica d'aquesta nova edició del programa aventurer de Telecinco. Bé, ella i el seu contracte amb Mediaset.  Han estat moltes les informacions que han circulat en relació als privilegis que tindria la cantant en el concurs, però un dels que més discussió ha generat ha estat el de la clàusula que permetria que la Pantoja abandonés el concurs sense necessitat de pagar res a canvi. 

Aquest pagament sí que s'hauria de fer efectiu en la resta de concursants que, per la seva pròpia decisió, marxessin del programa sense ser expulsats per l'audiència. Sembla que aquest requisit que només gaudiria la Pantoja l'hauria demanat ella després de conèixer el delicat estat de salut de la seva mare, Ana.  La dona de 88 anys està atravessant per un delicat estat de salut i la seva filla s'hauria volgut assegurar que, en el cas d'haver d'abandonar el programa per a cuidar-la, no hagués de pagar res.

Unes xifres d'audiència històriques

Aquests i altres privilegis com poder tenyir-se el cabell, han crispat a alguns dels seus companys d'illa i ja ha protagonitzat enfrontaments amb Carlos Lozano, Mónica Hoyos o Aneth. No obstant això, la mare de Kiko RiveraChabelita ja s'ha convertit en l'estrella indiscutible d'aquesta edició aconseguint unes xifres d'espectadors històriques.

De fet, la gala d'inici del programa del passat dijous va aconseguir un 36,5% i 4.164.000 d'espectadors, xifres que suposen l'estrena més vista de la història del concurs. 

Isabel Pantoja
Isabel Pantoja durant la primera gala de 'Supervivientes' | TELECINCO

 

El contracte de la Pantoja amb Mediaset

Però el protagonisme de la Pantoja sembla que va per llarg, ja que altres dels requisits que hauria signat la cantant abans de marxar a Hondures serien, per exemple, participar com a jurat d'un talent show o oferir una entrevista a la cadena. A més a més, també es parla de la realització d'un programa personal on la Pantoja mostrés el seu dia a dia més personal.

Tot i aquestes clàusules que, evidentment, es podran utilitzar quan la Pantoja ho demani, fins al moment, el cert és que la cantant ja porta una setmana a l'illa i el seu protagonisme creix dia rere dia. Sens dubte, es tracta d'un fitxatge estrella de Mediaset que donarà molt a parlar.

Isabel Pantoja i Carlos Lozano a l'illa
Carlos Lozano ha protagonitzat una forta discussió amb la Pantoja | TELECINCO