Telma Ortiz es deixa veure amb un atractiu francès pels carrers de Barcelona

La germana petita de la reina Letícia estaria iniciant una relació amb aquest home, després de la separació de Jaime del Burgo l'any 2016

Telma Ortiz, la germana de la reina Letícia
Telma Ortiz portava uns anys allunyada del focus mediàtic | La Coctelera

Telma Ortiz, germana petita de la reina Letícia, torna a somriure a l'amor. Almenys així es desprèn de les fotografies que ha publicat la revista 'Semana', en les quals se la pot veure amb un atractiu home francès.

Segons explica la revista, tot apuntaria al fet que Ortiz estaria començant des de fa ja uns mesos una relació amb aquest home i que hauria pogut recuperar la confiança en l'amor després de les seves altres relacions fallides.

La vida amorosa de Telma

Cal recordar que la germana petita de la reina va estar casada amb l'advocat Enrique Martín des del 2005 al 2010 i que, aquest, és pare de la seva filla Amanda. Després de Martín, va arribar a la vida d'Ortiz Jaime del Burgo, un altre advocat amb el qual va estar aparellada fins a l'any 2016 i amb qui mai va arribar a conviure a causa de la seva professió, que l'obligava a estar viatjant contínuament.

Des de llavors, no se li havia conegut a ningú més i ara, sembla que la vida li torna a somriure. Concretament, Ortiz ha estat vista darrerament amb alta assiduïtat pels carrers del barri barcelonès de Sarrià, un dels més cars però a la vegada tranquils de la ciutat. Tal com expliquen els veïns, és normal veure a la germana de la reina pels carrers d'aquesta zona de Barcelona i, especialment, acompanyada pel que seria el seu amor. 

Telma Ortiz amb el seu exmarit
Telma Ortiz es va separar al 2016 de Jaime del Burgo | La Coctelera

 

El cunyat del rei viu en un pis antic però reformat de Sarrià

L'home és francès i ambdós es relacionarien amb aquesta llengua que, Ortiz, domina a la perfecció. Els veïns de barri també han comentat a la revista que l'home que podria convertir-se en el cunyat del rei Felip VI viu en un pis d'un edifici antic però reformat de Sarrià. Sigui com sigui, el cert és que Ortiz torna a deixar-se veure per les revistes del país després de ser una de les més perjudicades de la família de Letícia des que aquesta es va fer reina.

De fet, Ortiz va iniciar diversos processos judicials contra alguns mitjans de comunicació en considerar que s'estava violant de forma contínua la seva intimitat. Des de llavors no s'havia tornat a saber res més de la que molts ja coneixen com la 'germana catalana' de la reina.

Telma Ortiz a la revista 'Semana'
La revista 'Semana' ha publicat fotografies de la parella | Semana

 


Comentaris

envia el comentari