YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

✏ La pandèmia també s'estanca a les escoles catalanes, amb un únic centre tancat

La salut de la mare d'Isabel Pantoja està empitjorant

Algunes veus ja donen per fet que la cantant abandonarà 'Superivivientes', ja que es tracta d'un dels motius estipulats al seu contracte

Isabel Pantoja i la seva mare
Isabel Pantoja i la seva mare | INSTAGRAM

La participació a ‘Supervivientes’ de la cantant Isabel Pantojapodria tenir els dies comptats, a causa de l'estat salut de la seva mare, que ha empitjorat en els últims dies. Una de les condicions que per contracte va posar Isabel Pantoja per participar a ‘Supervivientes’ va ser que fos informada en tot moment de la salut de la seva mare i que en cas que aquesta empitjorés, ella pogués abandonar el ‘reality’.

Precisament això és el que ha succeït aquests dies, ja que en l’última setmana, la mare de la cantant, Ana Martín, ha empitjorat progressivament. La família de la Pantoja comença a estar preocupada i, tot i que Mediaset encara no ha informat la ‘tonadillera’ sobre aquest succés, actualment la possibilitat de fer-ho ja es troba sobre la taula.

 

La matriarca del clan Pantoja pateix una malaltia degenerativa

Ana Martín, a punt de complir 88 anys, fa anys que arrossega una salut delicada a causa de la malaltia degenerativa que pateix i que la manté enclaustrada a Cantora, des d’on la seva filla Isabel Pantoja cuida d’ella. Aquesta no és la primera vegada que la senyora Ana passa per l’hospital en absència de la seva filla, ja que l’any 2015, quan Isabel Pantoja es trobava a la presó complint una condemna per blanqueig de capitals, la seva mare va haver de ser ingressada a Urgències de l’Hospital Universitari de Puerto Real per forts dolors produïts pel nervi de la ciàtica. La cantant podia haver demanat un permís especial per sortir de la presó i veure la seva mare, però va decidir no fer-ho.

 

Imatge d'Ana Martín amb la resta de la família
Imatge d'Ana Martín amb la resta de la família | CatalunyaDiari.cat

 

Ara que fer fi es troba fora de la presó, la cantant passa tot el temps que pot amb la seva mare i es dedica a ella completament; és principalment per poder-la cuidar que, des que complís la seva condemna i sortís de la presó, la cantant no ha estat vista massa vegades fora de Cantora.

 

 

Comentaris

envia el comentari