Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Toñi Salazar liquidarà el seu deute amb l’advocada Teresa Bueyes

Part del seu sou al reality ‘Supervivientes’ de Telecinco serà embargat per saldar el seu deute econòmic

El sou de Toñi Salazar a ‘Supervivientes’ serà embargat  | GTRES
 

Fa poc va començar la darrera edició de ‘Supervivientes’ on els seus concursants rebran un sou de 12.000 euros setmanals. Toñi Salazar, una de les supervivents a l’illa d’Hondures, s’està guanyant el salari gràcies a la participació en aquest reality d’aventures,  però part dels seus guanys seran destinats a saldar el deute que manté des de fa temps amb l’advocada Teresa Bueyes.  D’aquesta manera, no podrà gaudir dels primers 18.000 euros que cobri, ja que aniran directament per a Bueyes.

La situació és problemàtica, ja que l’advocada fa més de 10 anys que està reclamant el deute de la cantant.  Fruit de procediments legals dels quals Toñi va requerir el servei de Teresa, l’advocada ha estat sent el seu suport indispensable en multitud de temes judicials, com ara la defensa del seu fill Borja quan va agredir a un jove amb un got de vidre en una discoteca l’any 2009, o la seva separació amb el model Roberto Liaño. També va estar present durant les desavinences amb la seva germana i companya en el grup musical ‘Las Azúcar Moreno’, Encarna Salazar.

  • També et pot interessar:  Carlos Baute té un deute amb Hisenda de més de 400.000 euros
Les germanes de ‘Las Azúcar Moreno’ van tenir les seves diferències
Les germanes de ‘Las Azúcar Moreno’ van tenir les seves diferències | CEDIDA

 

Segons les declaracions de la revista ‘Corazón TVE’, la cantant ha reunit tots els esforços possibles per liquidar el deute econòmic. Abans de la seva arribada a Hondures, Toñi Salazar va voler recuperar la relació amb la seva advocada i va negociar per aturar l’embargament del seu sou a ‘Supervivientes’.  El motiu era el següent: tenia present emprendre un negoci un cop finalitzada la seva estada al reality.

Tot i això, Teresa Bueyes no va estar d’acord amb la proposta i va mantenir amb fermesa la seva voluntat de cobrar la quantitat econòmica: «He estat deu anys esperant que donés la cara i em pagués el que deu, però ni tan sols contestava al telèfon ni responia els meus missatges. Però quan va saber que anava a ‘Supervivientes’ i el seu sou s’embargaria, em va trucar per dir-me que si jo l’embargava, no aniria. Pretenia que esperés que el seu negoci funcionés perquè em pogués pagar».

Teresa Bueyes és advocada de bastants famosos coneguts
Teresa Bueyes és advocada de bastants famosos coneguts | SEMANA

 

L’advocada continuava amb la seva reclamació: «A més, és que no hi ha dret que hi hagi molts famosos morosos com Toñi. Això no és un cas aïllat, es creu que per sortir a la televisió se’ls hi ha de perdonat qualsevol deute. I no és just perquè guanyen milers d’euros»

Així doncs, calculant la reducció dels impostos i la quantia del seu sou setmanal, Toñi haurà d’evitar ser expulsada de l’illa durant un mes per aconseguir saldar el seu deute amb Teresa Bueyes.

  • També pots llegir:  Dakota passa gana la primera nit de 'Supervivientes'