ÚLTIMA HORA

🔴 Espanya supera els 100.000 contagis per coronavirus

Álex Lequio dona un toc d'humor a la seva última visita a l'hospital

El fill d’Ana Obregón i l’aristòcrata Alessandro Lequio ha sorprès als seguidors amb una publicació a l'habitació d'un hospital
Álex Lequio ens sorprèn amb una publicació a Instagram | CATALUNYA DIARI

 

Álex Lequio ha tornat a preocupar als seus seguidors a causa d’una publicació a Instagram on apareix al llit d’un hospital. Encara que sembla que el seu ingrés no és per cap motiu greu, Lequio els ha sorprès amb una fotografia on es pot veure la pantalla de monitoratge mèdica amb les seves constants vitals.

 

Tot i això, la seva malaltia requereix revisions constants, i pot ser que es tracti d’un ingrés rutinari. A més a més, el fill d’Ana Obregón s’ha pres amb humor la tornada al centre mèdic i ha tornat a fet gala del seu sarcasme, molt necessari segons ell durant la seva recuperació.

 

 

 

 

 

«Ohh ‘Philipo’ dels meus amors, tan sorollosa com sempre i tan ressonant com mai. Ets com una versió ARCADE enfurismada de les òperes de Wagner», comentava Lequio a peu de foto. L’empresari continuava amb el seu sarcasme: «L’única diferència és que vas plena d’energia i no calles, encara que et desconnectin. Fa mitja hora que estic mirant-te fixament perquè t’apaguis i no em reps. Quina decepció... segurament ja t’has quedat sense WIFI. Això funciona amb comandament?».

 

Els seus seguidors el recolzen

El valor i l’esperit de superació són característics d’Àlex Lequio, de la mateixa forma que sempre ha rebut l’estima i el suport de familiars i amics. Fruit d’aquesta publicació, ha rebut ànims de més de tres mil comentaris al seu perfil d’Instagram. Tots ells s’han mostrat preocupats i li han transmès molt d’afecte perquè pugui sortir aviat de l’hospital.

 

Álex Lequio amb la seva mare, Ana Obregón   | CEDIDA

 

La notícia de la superació del seu càncer la va fer pública la seva mare el passat 15 de març, quan per fi van acabar-se els mesos de patiment. Tot i l’entrada d’aquesta malaltia a la vida de l’empresari, s’ha mostrat sempre amb una actitud positiva i amb ganes de tirar endavant amb motivació i determinació.

 

Més notícies de la categoria Cor