Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Álex Lequio

Álex Lequio dona un toc d'humor a la seva última visita a l'hospital

El fill d’Ana Obregón i l’aristòcrata Alessandro Lequio ha sorprès als seguidors amb una publicació a l'habitació d'un hospital

Álex Lequio
Álex Lequio ens sorprèn amb una publicació a Instagram | CATALUNYA DIARI

 

Álex Lequio ha tornat a preocupar als seus seguidors a causa d’una publicació a Instagram on apareix al llit d’un hospital. Encara que sembla que el seu ingrés no és per cap motiu greu,  Lequio els ha sorprès amb una fotografia on es pot veure la pantalla de monitoratge mèdica amb les seves constants vitals.

Tot i això, la seva malaltia requereix revisions constants, i pot ser que es tracti d’un ingrés rutinari. A més a més, el fill d’Ana Obregón s’ha pres amb humor la tornada al centre mèdic i ha tornat a fet gala del seu sarcasme, molt necessari segons ell durant la seva recuperació.

  •  També pots llegir:  Álex Lequio reapareix en públic després de la seva lluita contra el càncer
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Ohh ‘Philipo’ dels meus amors, tan sorollosa com sempre i tan ressonant com mai. Ets com una versió ARCADE enfurismada de les òperes de Wagner», comentava Lequio a peu de foto. L’empresari continuava amb el seu sarcasme: «L’única diferència és que vas plena d’energia i no calles, encara que et desconnectin. Fa mitja hora que estic mirant-te fixament perquè t’apaguis i no em reps. Quina decepció... segurament ja t’has quedat sense WIFI. Això funciona amb comandament?».

Els seus seguidors el recolzen

El valor i l’esperit de superació són característics d’Àlex Lequio, de la mateixa forma que sempre ha rebut l’estima i el suport de familiars i amics. Fruit d’aquesta publicació, ha rebut ànims de més de tres mil comentaris al seu perfil d’Instagram.  Tots ells s’han mostrat preocupats i li han transmès molt d’afecte perquè pugui sortir aviat de l’hospital.

Álex Lequio amb la seva mare, Ana Obregón   | CEDIDA

 

La notícia de la superació del seu càncer la va fer pública la seva mare el passat 15 de març, quan per fi van acabar-se els mesos de patiment. Tot i l’entrada d’aquesta malaltia a la vida de l’empresari, s’ha mostrat sempre amb una actitud positiva i amb ganes de tirar endavant amb motivació i determinació.

  • També et pot interessar:  Ana Obregón afirma que el seu fill ha superat el càncer