Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco ha fet 42 anys

Rocío Carrasco celebra el seu aniversari en un dels pitjors moments de la seva vida

Aïllada de la seva família i dels seus fills, la filla de Rocío Jurado acaba de complir 42 anys

Rocío Carrasco ha fet 42 anys
Rocío Carrasco ha fet 42 anys | CatalunyaDiari.cat

 

Rocío Carrasco fa temps que no aixeca el cap. El distanciament amb els seus fills és més que evident, i els problemes judicials amb el seu exmarit Antonio David Flores no han cessat en tots aquests anys; a aquesta batalla judicial, a més, s’hi suma el fet que Rocío Carrasco no ha sortit gens ben parada de les disputes amb el seu exmarit, ja que els seus fills han decidit anar a viure amb el seu pare. La relació amb la seva germana Gloria Camila tampoc és bona i la porta a una possible reconciliació entre les dues sembla del tot tancada. En aquesta situació, Rocío Carrasco celebrava el seu aniversari el passat 29 d’abril, complint els 42 anys.

 

Carrasco celebra el seu aniversari amb les Campos i el seu marit

A causa d’aquesta situació tan complicada, la filla de Rocío Jurado ha passat els seus últims aniversaris sense la companyia dels seus fills, així com tampoc de la família Mohedano, de la qual cada cop està més distanciada. Malgrat tot això, Rocío Carrasco manté el suport incondicional del seu marit Fidel Albiac i de  les seves millors amigues, les Campos.

 

Per a Rocío, Terelu i Carmen són com les seves germanes
Per a Rocío, Terelu i Carmen són com les seves germanes | CatalunyaDiari.cat

 

Rocío sempre s’ha referit a les Campos no només com a unes amigues, sinó com a les seves germanes, sentiment que comparteixen  Terelu i Carmen Borrego, ja que ambdues li han fet costat tots aquests anys  en la seva guerra judicial i han guardat silenci en totes les polèmiques que han rodejat Rocío Carrasco.