Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Terelu Campos en 'Sálvame'

Terelu assegura que Rocío Carrasco està vivint el seu pitjor moment

La col·laboradora ha trencat el seu silenci sobre la situació emocional de la seva amiga

Terelu Campos en 'Sálvame'
Terelu Campos ha defensat la seva amiga Rocío Carrasco | Telecinco  

Rocío Carrasco no acaba de remuntar en la seva vida personal.  En poc temps ha hagut de superar dos tràngols molt complicats per a qualsevol persona. D’una banda, viu separada dels seus fills, Rocío i David, ja que estan amb el seu pare, Antonio David Flores. I, a més,  ha perdut la batalla judicial amb la seva exparella  i pare dels seus dos petits, al qual va acusar d’un delicte continuat de maltractament.

Tot i això, Rocío va presentar una queixa al Tribunal Suprem per mostrar el seu desacord amb la sentència però no va aconseguir cap resultat perquè es va acabar rebutjant la seva petició. Precisament aquesta última novetat es va debatre al plató de ‘Sálvame’, on  totes les mirades estaven posades en una col·laboradora que és una de les millors amigues de la filla de Rocío Jurado.

  • Notícia relacionada: Rocío Carrasco va excloure Antonio David Flores del biopic sobre la seva mare

Terelu trenca el seu silenci

Es tracta de Terelu Campos, la qual sempre ha volgut ser molt discreta en aquest àmbit  i no ha volgut expressar la seva opinió sobre els assumptes que tenen a veure amb la seva amiga. Però la cosa va canviar recentment, ja que Terelu va voler defensar Carrasco i va deixar clar que està passant un dels pitjors moments de la seva vida.

Quan els seus companys van veure que Campos estava oberta a parlar sobre el tema, van demanar a la col·laboradora que donés més detalls. En aquest sentit, Terelu va dir que les actuacions de Rocío no tenien res a veure amb l’odi. «Responen a un sentiment de justícia», va concretar.

Distanciament amb els seus fills

Rocío Carrasco paseando
Rocío Carrasco viu un duríssim moment | Catalunyadiari.cat

Respecte a la relació entre Carrasco i els seus fills, durant el programa es va posar sobre la taula que  hi havia un distanciament físic i emocional entre ells  que s’hauria agreujat després de les demandes que va interposar a Antonio David i a la seva actual dona, Olga. «Jo crec que no he vist a Rocío tan malament com durant aquest any», va manifestar Terelu deixant clar com estava vivint aquesta situació la seva amiga.

Les declaracions de la filla de María Teresa Campos a ‘Sálvame’ han rebut crítiques i elogis a les xarxes socials. Alguns les veuen com un intent d’ajudar a la seva amiga i d’altres creuen que Terelu ha frivolitzat sobre el tema i que ho ha fet per donar més ‘caché’ a Carrasco de cara a la seva participació a ‘MasterChef Celebrity’.

  • També et pot interessar: Rocío Carrasco prepara la seva participació a 'MasterChef Celebrity'