Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Candela Acevedo

Operen d'urgència Candela Acevedo per una infecció a la boca

Una de les causes d'aquest ensurt en la salut de l'exparella d'Antonio Tejado podria haver estat una baixada de defenses

Imatge de Candela Acevedo
Imatge de Candela Acevedo a 'GH DÚO' | TELECINCO

 

La salut és el primer i, de moment, Candela Acevedo és la màxima que ha de tenir present fins que es recuperi de la seva darrera intervenció mèdica.  L'ex d'Antonio Tejado, concursat de 'GH DÚO', ha hagut de ser ingressada i operada d'urgència aquest dimarts 26 de març a causa d'una infecció a la boca. Segons les primeres informacions, faria uns dies que Acevedo havia passat per quiròfan per a sotmetre's a una operació d'augment de pits, tal com explica 'La Coctelera'.

Tal com ella va explicar en una de les seves intervencions en directe al programa de Telecinco 'Sálvame', va agafar una mica de febre després de l'operació i ja va haver d'estar uns dies apartada del focus mediàtic. Ara bé, la seva recuperació després de l'operació no ha anat gens bé, fins al punt d'haver de ser intervinguda d'urgència a causa de la sèpsia que patia a la boca. Tal com han explicat en el 'Programa de Ana Rosa', el punt dèbil d'Acevedo és la boca i, en aquest cas, s'ha demostrat amb la seva greu infecció.

  • També et pot interessar: Antonio Tejado, abatut, amenaça de denunciar Candela per diners

Una forta baixada de defenses

Tot apunta que una de les causes d'aquest ensurt en la salut de la també exparticipant de 'GH DÚO', va ser una baixada de defenses que l'ha obligat a ingressar i tractar-se en un hospital. Davant aquesta nova situació inesperada d'Acevedo, s'espera que estigui durant uns dies allunyada dels platós de televisió.  Per tant, està previst que no formi part dels col·laboradors dels pròxims programes de 'GH DÚO: Límite 24 horas' ni a la gala del dijous de 'GH DÚO'.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Antonio Tejado va ser acusat de fingir i enganyar sobre la vertadera relació entre Candela i ell
Candela Acevedo amb Antonio Tejado | CatalunyaDiari.cat

 

Mesos de molt estrès després de la seva entrada a 'GH DÚO'

No hi ha dubte que Acevedo ha viscut uns mesos de molt estrès després de la seva entrada al programa de Telecinco i la seva posterior sortida i desfilada pels diferents platós de televisió. A més a més, des de la sortida de la casa de Guadalix de la Sierra de la seva exparella, Antonio Tejado, la jove andalusa ha hagut d'enfrontar-se també a polèmiques discussions.

Així doncs, tot apunta al fet que una de les recomanacions dels metges per tal de poder recuperar-se serà repòs, descans i evitar estressar-se en els diferents programes de televisió en els quals se li ha vist recentment.

  • També et pot interessar: Antonio Tejado renuncia a part del seu sou per cedir-li a Candela