Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El tertulià Antonio David Flores

Antonio David Flores es reinventa: obre un bar de platja a Màlaga

El tertulià ha intentat infructuosament obrir diversos negocis que han fracassat

El tertulià Antonio David Flores
El tertulià Antonio David Flores | ESPAÑADIARIO

 

Antonio David Flores ja fa una pila d’anys que es va fer famós, convertint-se en un assidu als programes de televisió de la premsa rosa  per la seva relació i posterior separació de Rocío Carrasco, filla de la mítica cantant Rocío Jurado.

En tot aquest temps, han estat diverses les ocasions en què Antonio David ha intentat guanyar-se la vida en una altra cosa que no fos la televisió, iniciant diversos negocis que no han acabat de rutllar, i havent de tornar a la televisió una vegada rere l'altra  per parlar dels seus assumptes i així intentar guanyar-se la vida.

 

  • Notícia relacionada: Rocío Carrasco va excloure Antonio David Flores del biopic sobre la seva mare

Antonio David no acaba d'arrancar com a empresari

Ara ho torna a intentar. Antonio David intenta guanyar-se la vida com a empresari, i acaba de muntar un baret de platja a la localitat de Màlaga. La revista ‘Diez Minutos' es feia eco de la notícia, publicant unes fotografies on es podia veure el tertulià supervisant les obres del que serà el seu nou local ubicat a la Costa del Sol.

Antonio David ja té experiència a l’hora d’engegar negocis, ja que la seva primera empresa —una agència de viatges— la va crear fa 20 anys. Tot i això, no ha tingut gens de sort, ja que actualment, totes les empreses que ha anat obrint estan desaparegudes o tancades. Segons el registre mercantil,  el seu nom figura vinculat a 5 empreses diferents, totes sense beneficis o directament inactives des de fa 10 anys.

 

Antonio David Flores a 'MYHYV'
Antonio David Flores a 'MYHYV' | TELECINCO

 

Repassant les seves empreses, Antonio David consta com a administrador únic de DF 2001 Edicions SL., empresa dedicada a la postproducció cinematogràfica i de televisió; el seu últim exercici és del 2010, amb unes  pèrdues de 19.126 euros. L’exguàrdia civil també apareix com a apoderat a Globo Casa SL, empresa dedicada a la compravenda de béns immobles, que fa quatre anys que està inactiva.

 

Es va declarar insolvent 

Cal recordar que el col·laborador es va declarar insolvent l’any 2012 per no haver de fer front a un deute amb hisenda de 300.000 euros, cosa que va fer que li embarguessin el seu habitatge a San Sebastián de los Reyes. A causa d’això, el col·laborador ha procurat no tenir cap propietat al seu nom, i només consta que tingui un petit percentatge d'un terreny situat a Alhaurín de la Torre, que va compartir el seu dia amb Rocío Carrasco.

 

Antonio David Flores i la seva dona Olga
Antonio David Flores i la seva dona Olga | CEDIDA

 

Realment, però, el tertulià ha invertit en un local de menjar ràpid i ha pogut facturar en aparicions televisives uns 112.800 euros aproximadament. Tot això ho hauria pogut fer facturant sota societats creades a nom de terceres persones, com per exemple, de la seva dona i del seu representant. Aquesta estratègia, feta amb l'objectiu d'ocultar els seus ingressos reals a l'estat i declarar-se així insolvent, ja el va dur el seu dia a asseure's davant d'un jutge.

 

  • Notícia relacionada: Antonio David Flores es fa un trasplantament capil·lar