Matias Prats després de rebre el seu Premi Nacional de Televisió

Matías Prats arriba impuntual a un acte de Felip VI que havia de presentar

El presentador ha confessat que havia oblidat completament el compromís que tenia de presentar l’esdeveniment, però que va poder arribar a temps gràcies al favor d’un pizzer

És sabut que el protocol reial és molt rigorós i que no permet cap equivocació, la qual cosa dificulta la possibilitat d’improvisar si una situació no surt com un s’esperava. Fins i tot la reina va arribar tard a una cita amb Carles d’Anglaterra, tot i que va disculpar-se i va explicar que la tardança va ser per una causa aliena.

També pot succeir a l’inrevés. Sovint els Reis han hagut d’esperar als convidats, i això és el que li va passar al presentador Matías Prats temps enrere.  El periodista ha volgut explicar aquesta còmica anècdota en el programa de 'Espejo Público'.

  • També et pot interessar:  La Família Reial, preocupada per algunes actituds de Victòria Frederica

 

Matías Pats no va recordar-se de Felip VI

Susanna Griso i Matías Prats estaven conversant quan la presentadora va recordar  l’ensopegada que va patir després del seu discurs d’agraïment per haver estat guardonada als Premis Nacionals de Cultura. La presentadora va entrebancar-se tan estrepitosament que va atropellar el faristol. Afortunadament, no va patir cap lesió, però la seva caiguda va fer-se viral en qüestió de minuts.

Matías Prats va voler treure importància a l’assumpte comentant que  «fer servir el mateix faristol que utilitza el rei és un plus de perillositat per a qui ho fa». El mateix rei va demanar disculpes a Susanna per l’accident, ja que podria haver estat causat pel disseny del faristol a mesura de la seva alçada.

Matias Prats parlant amb Susanna Griso
Matías Prats parlant amb Susanna Griso | ANTENA 3

 

La part més divertida del col·loqui entre els dos amics va ser quan Matías va narrar el que li va succeir fa uns anys quan Felip VI encara era príncep.  El presentador va sincerar-se amb Griso i va aventurar-se a parlar de l’acte de Felip i Letícia que va haver de presentar.

«Mira el responsable que sóc: estava a Antena 3 i Cristina, la secretaria dels informatius, em diu: “escolta Matías, no tenies tu un acte aquest matí amb el príncep?”... i Jo, de cop i volta: “Em cago en...!».  L’esdeveniment començava a les 12 del migdia, i quan Matías Prats va adonar-se del seu oblit eren les 11.55 hores.

Un pizzer salva Matías Prats

El presentador va trobar un company que el pogués portar ràpidament a l’acte. «Porta’m corrents, que no arribo!», li va suplicar Prats. La cita amb el Rei tenia lloc a la seu de Telefònica, a la Gran Via de Madrid. Matías va seguir explicant els fets: «Però quan vam arribar a Alcalà... un embús... No arribava de cap manera. Vaig saltar del cotxe i vaig veure una moto d’un pizzer i li vaig dir: “Noi, em portes?”».

L’aventura en moto va cridar fins i tot l’atenció d’un policia, ja que el presentador no duia el casc posat, però a causa de la urgència el nostre protagonista va aconseguir arribar a la seva destinació. Encara que va arribar una mica tard, els Reis no li van retreure el succés. «Són gent molt amable i afectuosa, i solament recorden les coses favorables», va comentar Matías Prats.

  • També pots llegir:  Susanna Griso podria fer el salt a la política amb Ciutadans