Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El col·laborador televisiu, Kiko Matamoros

Kiko Matamoros parla sobre la malaltia que pateix «des de fa deu anys»

El col·laborador ha admès que recentment s'ha intercanviat una sèrie de missatges amb la que fou la seva dona, Makoke, però que no tenien cap caire emocional

El col·laborador televisiu, Kiko Matamoros
El col·laborador televisiu, Kiko Matamoros | Europa Press

 

A Kiko Matamoros, la seva malaltia «no li fa perdre la son». Almenys així ho ha assegurat el col·laborador del programa de Telecinco, 'Sálvame', en unes recents declaracions des de la discoteca de Madrid en la qual treballa. L'ex de Makoke ha volgut aclarir els dubtes sobre la seva malaltia ocular que, fins i tot, algunes persones havien dit que l'havia deixat cec.

En aquest sentit, Matamoros ha informat que es tracta d'una molèstia que pateix des de fa ja deu anys i que li ha fet perdre la visió total d'un ull, i parcial de l'altre. «He perdut la visió d'un ull, que és cert, i parcialment la de l'altre, que també és veritat. No hi ha res desorbitat. És un problema que tinc des de fa deu anys i, en això estem», ha explicat Matamoros, segons 'La Coctelera'.

  • També et pot interessar: Kiko Matamoros es mostra decebut pel seu comportament a ‘Sábado Deluxe’ però adverteix a Makoke

Missatges cordials amb la seva ex, Makoke

El col·laborador de televisió està en el focus mediàtic constant des que es va separar de la seva parella durant més d'una dècada: Makoke. Des de llavors, ambdós han protagonitzat diverses aparicions en els mitjans de comunicació i, algunes d'elles, amb obertes confrontacions i recriminacions. No obstant això, Matamoros ha admès que recentment s'ha intercanviat una sèrie de missatges amb la que fou la seva dona, però que no tenien cap caire emocional.  És per això que tot fa apuntar que en l'actualitat les úniques converses que manté la parella estan relacionades amb temes que impliquen la seva filla en comú: Anita Matamoros.

Cal no oblidar que, tot i la relativa recent separació de Makoke, Matamoros ja ha tornat a fer la seva vida amb Cristina Pujol. Matamoros ha assegurat que es troba feliç amb ella, tot i que, de moment, no es plantegen anar a viure junts. I és que el més probable és que la parella s'hagi de separar durant uns mesos, ja que corren els rumors de què Pujol pugui ser una de les participants de la pròxima edició de 'Supervivientes'.

Kiko Matamoros i Cristina Pujol
Kiko Matamoros i Cristina Pujol | Cedida

 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

La crispació amb el seu fill Diego Matamoros

En relació al seu fill Diego Matamoros, fruit d'un matrimoni anterior, el col·laborador de 'Sálvame' ha reiterat per activa i per passiva que ni «hi ha relació, ni hi haurà». A més a més, el pare recrimina al seu fill que parlar malament d'ell i anar pels platós de televisió, sigui l'única manera que tingui de viure.

D'altra banda, en relació a la nova parella de la seva filla Laura Matamoros, ha decidit no opinar i simplement assegurar que veu feliç a la seva filla i que el noi, Daniel Illescas, sembla bon jan. Mentrestant, Matamoros gaudeix del seu paper com a avi amb el seu nét, fruit de la relació de Laura amb l'influencer Benji Aparicio.

  • També et pot interessar: Kiko Matamoros, vora de la ceguera pel glaucoma que li afecta els dos ulls