Mila Ximénez reflexiona sobre la seva vida

Mila Ximénez es replanteja la seva vida després de l'ictus de Jorge Javier

La col·laboradora de 'Sálvame' reflexiona sobre el greu problema de salut que ha patit el seu amic i considera que «cal que pari una mica»

El greu problema de salut pel qual ha hagut de passar el presentador Jorge Javier Vázquez ha estat en boca de tots durant aquests últims dies. Per sort, la celebritat més coneguda de Telecinco ja està descansant a casa i rebent les cures necessàries per recuperar-se el més ràpid possible.

Amics, familiars i fins i tot exparelles l’estan visitant cada dia perquè no li falti cap mena d’atenció després de l’ensurt pel qual ha hagut de passar. Mila Ximénez ha estat una de les principals amigues en fer-li costat, i ara contempla l’ictus de Jorge Javier com una advertència fins i tot per ella mateixa.

  • També et pot interessar:  Jorge Javier Vázquez rep l'alta després d'haver patit un ictus

Mila no se separa del seu costat

Jorge Javier Vázquez ha tingut la companyia de la seva mare i de les seves germanes durant tota l’estada a l’Hospital Universitario Sanitas La Zarzuela, a més de comptar amb l’ajuda d’altres persones estimades. Fins i tot l’exdona de Manolo Santana i Carlota Corredera han volgut visitar-lo per fer-li arribar el seu suport incondicional.

L’ictus que ha patit el presentador ha conduït a Mila a replantejar-se la seva vida. Un fet que evidencia això és un comentari que va fer la col·laboradora després de visitar el seu amic:  «He sortit avui amb unes sensacions de l’hospital... Els diners no m’importen gens, m’ho gastaré tot, perquè he d’estar estalviant si, al final, mira el que et pot passar».

A aquesta confessió va afegir el següent: «cal que freni una mica». Mila és conscient que inverteix moltes hores a treballar diàriament, ja que no només col·labora a 'Sálvame' sinó que també apareix en algunes gal·les de 'GH DÚO' i als programes de 'Sábado Deluxe'.

Retrobament de Mila Ximénez i Jorge Javier
Retrobament de Mila Ximénez i Jorge Javier | TELECINCO

 

Jorge Javier apareix amb un molt bon estat d’ànim

El retorn del presentador ha trencat amb totes les nostres expectatives. Ple d’energia i amb molt bon sentit de l’humor, tornem a veure a Jorge Javier amb ganes de tornar a la normalitat i de seguir amb la seva vida. A més, va compartir amb Mila la seva voluntat per no viure amb por.

Ximénez, per la seva part, va mostrar-se influenciada per les paraules del seu amic i va manifestar als seus companys de plató que «em gastaré tot el que tinc, no treballaré gens, em compraré una mansió».

No obstant això, va dedicar un temps a reflexionar i va confessar el següent: «Crec que m’asserenaré perquè estic a punt de comprar-me una casa a La Finca sense diners i si em passa alguna cosa, ja ho pagarà el banc». Fruit del seu retrobament amb Vázquez, també va admetre que «és molt perillós estar ara amb Jorge perquè no li importa gens el perill».

  • També et pot interessar:  Kiko Rivera confessa que la seva mare no volia ser cantant