Risto Mejide en un plató de televisió

La germana de Risto és militar i podria ser la nova parella de Gustavo González

Va aparèixer al programa ‘Cuatro al día’ defensant la presència de l’Exèrcit al Saló de l’Ensenyament de Barcelona

Risto Mejide i Laura Escanes formen una de les parelles de moda actualment. De fet, han compartit amb el panorama mediàtic moments molt importants de la seva vida com l’anunci del seu embaràs, la presentació de la seva nova casa o la seva boda. A més, la feina d’influencer d’Escanes fa que a les xarxes socials es puguin veure diferents fotografies d’ells en la seva faceta més personal.

Tot i això, l’entorn familiar de Risto sempre ha sigut una incògnita per a l’audiència. Un exemple és que la identitat de la seva germana, Julia Mejide, era gairebé desconeguda fins a l’emissió el passat dimecres de ‘Cuatro al día’ de Carme Chaparro. En aquest programa s’estava debatent sobre les amenaces de la CUP de boicotejar la presència militar al Saló de l’Ensenyament de Barcelona.

  • Notícia relacionada: Risto Mejide revela al 'Chester' que el van acomiadar d''OT' per telèfon

      

Defensora de l’Exèrcit

En aquest context, el reporter va donar la paraula a la germana de Risto, la qual és militar de l’Exèrcit de Terra. Julia va defensar els valors que pot transmetre la seva professió als joves. «Cada any venim aquí per a informar sobre el treball que oferim. Estem aquí perquè els joves catalans demanden aquesta informació», assegurava. Sobre les amenaces de la CUP, Mejide va treure ferro a l’assumpte puntualitzant que «no tenim gens de por, ja estem acostumats a això».

Julia Mejide habla sobre el boicot de la CUP a los militares
Julia Mejide parla sobre el boicot de la CUP als militars | Cuatro

 

Rumors sobre una possible relació amb Gustavo

Després d’escoltar la seva intervenció, Chaparro va acomiadar la convidada preguntant si era familiar de Risto Mejide i ella va dir aquestes paraules mentre somreia. «Aquí ho deixo». Cal recordar que el nom de la germana de Risto ja va aparèixer a la televisió fa unes setmanes. Concretament, a ‘Sálvame’, on van insinuar que podria ser la possible parella de Gustavo González després de la seva ruptura amb María Lapiedra.

En concret, Kiko Hernández va posar sobre la taula la notícia d’aquesta manera. «Gustavo s’està enviant missatges afectuosos amb una dona que respon al nom de Julia, militar de professió i germana d’un personatge molt conegut que treballa a Mediaset». Tot i les sospites que va anunciar el col·laborador de ‘Sálvame’, de moment cap de les dues parts ha confirmat aquesta informació.

  • També pots llegir: Laura Escanes explica què li va comprar a Risto per anunciar el seu embaràs