Jorge Javier parla sobre el seu passat: «Bevíem, ens drogàvem i ens tocàvem»

El presentador explica un dels episodis més tèrbols de la seva vida

El presentador Jorge Javier Vázquez
El presentador Jorge Javier Vázquez | La Coctelera

Jorge Javier Vázquez mai deixa de sorprendre. Després d'haver patit un ictus, les informacions sobre l'estil de vida del presentador del popular programa de Telecinco, 'Sálvame', han proliferat. Una d'elles ha estat les declaracions que el mateix presentador va fer en un dels seus llibres autobiogràfics. Tot i que la publicació d'aquest llibre no és recent, les seves paraules cobren més vida que mai i fan saltar totes les alarmes sobre els seus excessos en festes, alcohol i drogues.

Concretament, un dels episodis que més ha cridat l'atenció sobre el seu passat ha estat un en què el mateix presentador explica com un matí va despertar en un brut pis en unes condicions que, de ben segur, no li agradaria tornar a repetir, tal com explica 'La Coctelera'.

  • També et pot interessar: Jorge Javier Vázquez rep l'alta després d'haver patit un ictus

El relat d'una nit de bogeria

En la seva biografia, Jorge Javier explica amb total sinceritat que una nit «vaig veure moltíssim, em vaig drogar massa i a punt vaig estar de tirar-ho tot a perdre. Corria la coca, droga que jo havia consumit de manera esporàdica, però a la qual em vaig agafar amb ansia perquè necessitava 'tralla'. Vaig viure al límit de l'abisme». 

En aquest sentit, afegeix, «un dimecres vaig acabar passat en un local a les set del matí de l'endemà, em vaig veure nu en una bruta casa del centre rodejat d'altres sis persones, tan passades i nues com jo. Bevíem, ens ficàvem i ens tocàvem. Encreuaments de llengües, llepades en els sexes, mossegades en els mugrons, penetracions, GHB, ketamina, poppers, porros, el que aparegués». 

Jorge Javier a 'GH DÚO'
Jorge Javier a 'GH DÚO' | TELECINCO

 

Cansat de presentar un programa diari

Sens dubte, el relat sincerdel presentador no deixa indiferent a ningú i, molt menys, als que el coneixen de ben a prop i els que, fins i tot, el consideren un referent televisiu. És precisament en el món de la televisió on Jorge Javier també ha confessat haver trobat el seu límit. També en l'autobiografia el presentador natural de Badalona es mostra cansat de presentar cada dia un programa de més de quatre hores i, per aquest motiu, confessa que quan se li acabi el contracte, un dels requisits amb els seus superior per renovar serà precisament el de baixar el seu ritme de feina.

I és que, realment, l'abast professional de Jorge Javier abasta en l'actualitat la televisió, el teatre i l'escriptura. De ben segur que, després del seu ensurt amb l'ictus, decideix prendre's la vida amb una altra filosofia i més relaxació.

  • També et pot interessar: Jiménez Losantos ataca Jorge Javier Vázquez: «Es creu immortal»

Comentaris

envia el comentari