Paula Echevarría treu la seva pròpia línia de maquillatge

Està previst que surti a la venda a mitjans del mes d'abril amb uns paquets especials que es combinaran amb els seus perfums

Paula Echevarría
Paula Echevarría a 'Los Nuestros 2' | Cedida

Paula Echevarría arrasa quan el seu nom va acompanyat de qualsevol producte, tot i que la seva professió és ser actriu. No obstant això, totes les marques saben que escollir la imatge de l'asturiana per a qualsevol de les seves campanyes publicitàries és sinònim d'èxit assegurat. Ben sabedora d'això, la mateixa actriu ha decidit en alguna ocasió emprendre amb productes que porten el seu mateix nom, com és el cas de la seva colònia.

Ara, Echevarría fes un pas més enllà i s'atreveix amb la seva pròpia línia de maquillatges, tal com explica 'La Coctelera'. Però els d'Echevarría no són uns maquillatges qualsevol, ja que ha creat uns paquets especials els quals s'adapten a qualsevol moment del dia, per aconseguir el look ideal anomenats 'My Beauty Box'. 

  • També et pot interessar: Paula Echevarría triomfa amb un abric rebaixat a Mango

Tres paquets, per a tres ocasions especials

El primer dels paquets de llançament de la nova línia de maquillatge d'Echevarría és el 'Fresh', que conté l'eau de Paula Echevarría, un pintaungles de color coral, un labial en la mateixa tonalitat i una paleta d'ombres en verds i blaus. En segon lloc, arriba el paquet 'Nude', creat especialment per a il·luminar la cara. En aquest cas, el paquet conté un labial, una paleta d'ombres i pintaungles, tot en tonalitats rosades acompanyades per la colònia original de Paula.

Finalment, es pot adquirir el paquet 'Glam', que tal com el seu nom indica, és perfecte pels looks més nocturns i de festa. Una ombra duo marró i daurada, una barra de llavis en vermell intens i un pintaungles de color granat, són el complement ideal per al perfum Sensuelle'. L'asturiana té previst llençar al mercat la seva línia de maquillatge a mitjans del mes d'abril i, sens dubte, es preveu una allau de vendes. 

El seu fracàs televisiu

Echevarría no té la mateixa sort darrerament amb els seus projectes a la pantalla petita. Concretament, cal destacar el fracàs absolut de la sèrire 'Los Nuestros 2' de Telecinco, en la qual ha participat amb un paper protagonista Echevarría. Després de tres episodis, la sèrie va començar a defallir en audiència i va aconseguir, fins i tot, baixar deu punts sobre els bons resultats de la primera temporada. En aquell moment, la protagonista va ser l'actriu Blanca Suárez.

Paula Echevarría a 'Los Nuestros 2'
Paula Echevarría a 'Los Nuestros 2' | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Paula Echevarría envia un 'zasca' a Bustamente a través de les xarxes socials

Comentaris

envia el comentari