La dona de Chelo García va patir un accident que la va apartar de la seva feina

Algunes fonts expliquen que la parella de la periodista podria defensar-la als platós de 'Supervivientes'

Chelo i la seva dona Marta
Chelo i la seva dona Marta | TELECINCO

La periodista i col·laboradora de 'Sálvame', Chelo García Cortés, sempre ha mantingut la seva vida privada en secret. Tant, que molt pocs coneixen a la persona amb qui comparteix la seva vida des de fa més d'una dècada. L'afortunada es diu Marta Roca Carbonell i, malgrat la seva intimitat mantinguda durant anys, en els darrers dies la seva imatge ha aparegut en els mitjans de premsa rosa, sembla que per a quedar-se durant un temps. 

Arran de la seva aparició recent a 'Sálvame' i a la revista 'Diez Minutos' en la qual s'ha vist fent-se un apassionat petó amb Chelo, han començat a sortir a la llum dades sobre la seva vida privada. Segons explica 'La Coctelera', Roca va treballar durant molts anys com a directora de disseny i art del grup RBA. No obstant la seva bona carrera professional, un accident va obligar a la parella de la col·laboradora a apartar-se de la vida professional.

  • També et pot interessar: Chelo García Cortés es declara a la seva parella, Marta, a les xarxes

 

Chelo, l'encarregada de tirar endavant durant anys l'economia familiar

L'accident, tal com afirmen fonts pròximes a la parella, va ser molt greu i, per aquest motiu, ha estat Chelo l'encarregada de tirar endavant durant anys l'economia familiar. De fet, afegeixen les mateixes fonts, la periodista del cor apartava part del seu sou per a la seva dona i per a les seves despeses. La parella va formalitzar la seva relació l'any 2005 en una cerimònia civil en la qual només van acudir una desena de persones.

En aquest sentit, sembla que ni família de la mateixa Roca es van assabentar de l'enllaç que es va dur a terme per el civil i que es va celebrar amb un íntim sopar. Des de llavors, la parella ha passat per diverses etapes fins a arribar a l'actual en la qual, davant la sorpresa de tots, estan fent més pública que mai la seva relació. 

Roca podria defensar a Chelo en els platós

Ara bé, segons l'entorn de la parella, tot apunta al fet que la necessitat de Chelo de pagar un deute superior als 500.000 euros a Hisenda hagi estat el motiu de la parella per exposar, ara sí, la vida més íntima. Tanmateix, davant la probable participació de Chelo en el programa 'Supervivientes', són algunes les fonts que fins i tot podria ser Roca l'encarregada de defensar la seva dona en els platós.

Chelo García Cortés i la seva dona Marta
Chelo García Cortés i la seva dona Marta Roca Carbonell | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Chelo García Cortés se sotmet a un retoc estètic facial

Comentaris

envia el comentari