El llibre autobiogràfic del suposat fill il·legítim de Joan Carles I sortirà per Sant Jordi

Albert Solà publicarà el 4 d’abril un llibre que s'espera que sigui un èxit

Albert Solà podria ser l’autèntic successor legítim de la Casa Reial | CatalunyaDiari.cat

Aquest Sant Jordi el suposat primogènit del rei Joan Carles, un barcelonès de 62 anys que viu com a cambrer a la Bisbal de l’Empordà, traurà la seva autobiografia per Sant Jordi. Així és, el suposat fill il·legítim del rei emèrit pensa fer trontollar els fonaments de la casa reial amb ‘El monarca de la Bisbal, d’Edicions B. La data extacte de la publicació serà el 4 d'abril i s'espera que es pugui convertir en Best seller així com que ajudi a desvelar els secrets que uneixen la corona amb Albert Solà.

Cal remarcar que en ser, suposadament, el fill primogènit del Borbó també seria el veritable hereu de la corona, ja que els fills extramatrimonials a Espanya tenen els mateixos drets que els nascuts dins del matrimoni. D’aquesta manera, si un jutge acceptés la demanda de paternitat de Solà i realitzes una prova d’ADN que sortís positiva a favor de Solà, aquest es convertiria en rei de manera instantània. Però durant aquests anys la demanda d’Albert Solà mai ha estat acceptada per la justícia espanyola.

Llibre del suposat fill del rei Joan Carles
En el llibre 'El Monarca de la Bisbal' Solà aporta proves sobre la seva relació amb el rei Joan Carles I | Cedida

 

El llibre inclou proves per demostrar que és fill del rei emèrit

Segons avança el digital ‘Vanitatis’, el llibre, que sortirà a la venda el 4 d’abril, inclou una partida d’adopció signada per un membre de la família Franco, com evidència que Solà estava protegit pel cap de l’Estat des que va néixer. La portada del llibre inclou una fotografia del mateix Albert Solà en una postura que recorda un retrat reial.

La història de la vida del suposat fill primogènit del rei està plena de detalls: Solà era fill d’una mare soltera però va ser enviat a Suïssa de petit, un misteriós donant li pagava la lactància, rebent 150 mil pessetes cada trimestre. A més, va acabar sent adoptat per dos pagesos catalans i curiosament en l’expedient d’adopció hi havia la inscripció ‘Chupete Verde’. Per què? Doncs perquè ‘VERDE’ és acrònim de ‘Viva El Rey De España’ i aquesta anotació únicament apareix en partides de naixements reials.

En una entrevista al ‘FAQS’ de TV3 Solà ja va parlar del que pensava sobre el rei: «El meu pare ha abusat, ha utilitzat la Corona per benefici propi... Ha fet coses, però ha tirat massa per ell. Els seus rotllos de dones i amants... Li vaig escriure una carta on li deia que era un malalt  de poder i un avariciós. Què poden esperar els espanyols d’un rei si no reconeix el seu fill?», amb paraules com aquestes tornarà a atacar Albert Solà la monarquia amb el seu llibre autobiogràfic.


Comentaris

envia el comentari