Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Albert Solà, fill il·legítim de Joan Carles I, publicarà un llibre autobiogràfic

El bisbalenc ha concedit una entrevista que s’emmarca dins l’espai ‘No ho entens’ de Catalunya Ràdio i que ha servit per descobrir detalls de la seva història que fins al dia d’avui es desconeixien

Albert Solà publicarà el llibre ‘El monarca de la Bisbal’
Albert Solà publicarà el llibre ‘El monarca de la Bisbal’ | CatalunyaDiari.cat

Albert Solà, un dels suposats fills il·legítims del Rei emèrit Joan Carles I, està a punt de fer trontollar els pilars de la Casa Reial i de tornar a sacsejar la monarquia espanyola amb una gran polèmica. Aquest bisbalenc nascut l’any 1956 publicarà en els pròxims mesos un llibre autobiogràfic anomenat ‘El monarca de la Bisbal’  i que deixarà al descobert tots els detalls de la vida de qui, suposadament, es configura com  l’autèntic successor legítim de la reialesa  espanyola.

L’Audiència Provincial va acceptar el recurs de l’Albert

La notícia s’ha fet pública gràcies al programa ‘La nit dels ignorants 3.0’ de Catalunya Ràdio, més concretament en el marc de l’espai «No ho entens». Albert Solà, que actualment treballa com a cambrer a la cafeteria del Drac de la Bisbal de l’Empordà,  va concedir una entrevista on va explicar la seva història i va fer públics una sèrie de detalls sobre la seva vida privada que fins al dia d’avui eren totalment desconeguts.

Així les coses, el suposat fill extramatrimonial de Joan Carles I va relatar que «l’any 2014, quan el rei va abdicar, l’Audiència Provincial em va acceptar el recurs, i em va donar data per a la vista prèvia.  L’endemà, amb caràcter molt urgent,  el mateix òrgan canvia la data de la vista del 7 de setembre al 21 de juliol», un fet que va crear un rebombori mediàtic força significatiu.

Solà seria l’autèntic successor del tron

Però la història no acaba aquí. I és que, el dia després del canvi de data, «surt en Rajoy i anuncia l’abdicació del Rei. I tan sols 24 hores més tard, l’Audiència Provincial em desestima el recurs. A partir d’aquí, que cadascú faci servir el seu criteri», manifesta Solà, el qual, si es confirmés que és fill legítim de Joan Carles, automàticament  passaria a ser l’autèntic successor de la Família Reial, en ser més gran que el Rei Felip.

Albert Solà podria ser l’autèntic successor legítim de la Casa Reial
Albert Solà podria ser l’autèntic successor legítim de la Casa Reial | CatalunyaDiari.cat

 

Però Albert Solà no té interès pel càrrec, sol vol que es faci justícia. De fet, es mostra feliç i satisfet amb la vida que ha viscut, ja que se sent protegit per la monarquia espanyola. En aquest sentit, explica que, malgrat que «a casa meva no hi havia diners, de petit sempre rebia moltes bicicletes, cotxes nous... No em va faltar res a títol personal».

Albert Solà titlla el llibre de «polèmic»

Les primeres sospites sobre els seus orígens es remunten a l’any 1982, quan va acudir a un centre d’anàlisi d’ADN per tal de descobrir les arrels del seu passat, ja que Solà era adoptat -una adopció, per cert, que «està firmada per la dona d’en Franco», tal com fa patent el protagonista de la història-. El guàrdia del centre el va fer esperar durant cinc hores i, quan va tornar, li va explicar que «no et puc dir res, perquè és molt fort i perquè és l’adopció més complexa i més complicada  que hi ha en tota la història d’aquest centre de la maternitat».

Solà acaba l’entrevista amb una reflexió d’allò més colpidora, lamentant que  «no entenc que el poder, l’avarícia i la cobdícia siguin més fort que un fill de sang». Amb tot, deixa clar que en el llibre que ha confeccionat -el qual s’estrenarà el pròxim 23 d’abril- «no parlo malament de la Casa Reial, però crec que serà un llibre polèmic».