Terelu Campos ja té data de tornada a 'Sálvame'

La filla de María Teresa Campos planeja el seu retorn a la vida pública després d'haver-se sotmès a dues intervencions

Segons ha avançat 'La Coctelera', Terelu Campos  prepara la seva tornada a 'Sálvame' després d'uns mesos fora del panorama televisiu. El motiu pel qual la col·laboradora va haver de deixar de participar en el programa va ser la necessitat de sotmetre's a dues operacions, ja fa gairebé tres mesos. Un cop superades les intervencions i recuperada del procés, Terelu Campos està preparada per reprendre la seva vida professional i aparèixer una altra vegada a les jornades de 'Sálvame'.

Dues possibles dates per a la tornada de Terelu

El portal 'Jaleos' va avançar que la data de reincorporació de Terelu seria el 12 de gener. No obstant això, actualment s'especula sobre dues noves dates per ordre de la productora: el dissabte 26 de gener i el 2 de febrer. La decisió final es durà a terme en funció de l'actualitat del moment i de com s'estiguin desenvolupant els esdeveniments televisius en l'àmbit del cor. Sense cap mena de dubte, la tornada de Terelu serà en gran i amb la celebració que es mereix, ja que són molts els qui desitgen veure-la de nou després de superar amb èxit les intervencions que la van obligar a tenir un moment de descans personal i professional.

Més notícies relacionades: «Terelu Campos comença a recuperar-se de la malaltia»

Terelu Campos es va haver de sotmetre a una doble mastectomia per evitar un altre càncer de mama i, posteriorment, a un empelt de pell que li va permetre una recuperació òptima i menys dolorosa. L'hem pogut veure diverses vegades quan assistia a la clínica on es va realitzar les dues intervencions, però malgrat el seu bon aspecte, la filla de María Teresa no ha volgut fer cap declaració. Com publicava 'Jaleos', la reaparició de Terelu al panorama públic no serà només en televisió, ja que pel que sembla la col·laboradora de 'Sálvame' també hauria concretat una exclusiva en una de les seves revistes principals  després de passar per televisió.

La família Campos dona suport a Terelu

Tant María Teresa com Carmen Borrego han estat al seu costat acompanyant-la en tot el possible i fent d'aquest moment tan difícil una experiència més suportable. Terelu, que no és la primera vegada que passa per una situació delicada de salut, compta amb el seu suport. A més, Carmen Borrego s'encarrega de portar les seves gestions professionals i li fa de representant. La germana petita de les Campos constitueix una peça imprescindible en la vida professional i personal de Terelu i, de fet, és ella qui ha negociat la seva esperada tornada a televisió.

Més notícies relacionades: «La firma de joies TRLU desmenteix que vulgui acomiadar Terelu»

Terelu Campos, malgrat no fer cap declaració, té una aparença que fa evident el seu bon estat després de sofrir un complicat i dolorós postoperatori. La col·laboradora, que cada vegada es troba millor, desitja reprendre la seva vida amb normalitat i tornar a la rutina professional. Ja li queda molt poc, i tots estem desitjant veure-la una altra vegada donant-nos bones notícies sobre el seu estat de salut actual i deixant constància, un cop més, de la seva força i valentia.