La mare de Miriam escridassa Carlos Lozano en un hotel de Madrid

Segons el testimoni de la discussió: «Qui mana actualment en la relació de Carlos i Miriam és la mare»

Aylén y Carlos a gritos en un hotel según un testigo
Aylén i Carlos, a crits en un hotel de Madrid segons un testimoni | CATALUNYADIARI.CAT

Actualment hi ha poques parelles amb les intrigues i vaivens com la de Miriam Saavedra i Carlos Lozano. No podem concretar si continuen tenint alguna mena de relació, ja que confonen contínuament la premsa i més d'una vegada han tallat i després s'han continuat veient sense que es divulgués.

En un d'aquests trobaments de la no-parella hi ha hagut una altra protagonista, i aquesta vegada no es tracta de Mónica Hoyos. Segons ha avançat 'La Coctelera', la mare de Miriam, que va viatjar a Espanya per assistir a la final de 'GH VIP', ha participat en una gran esbroncada amb Carlos a l'hotel on mare i filla estaven allotjades.

Crits a l'habitació de l'hotel de Miriam

Hem pogut assabentar-nos d'aquest episodi gràcies a un confident del programa 'Socialité', que explicava el que ell ha pogut confirmar: «Aquests dies a l'hotel, Miriam Carlos i la mare han compartit una habitació. Lògicament no sé què ha passat a l'habitació, però sé que hi havia uns crits horribles per part de la mare a Carlos».

Segons el testimoni, és la mare de Miriam qui porta «la veu cantant» en la relació de la seva filla. «La que mana actualment en la relació de Carlos i Miriam és la seva mare», comenta. El confident assegura que la mare aprofita qualsevol moment per marejar Carlos i que el presentador està dominat i es mostra submís a ella.

Més notícies relacionades: «Miriam Saavedra fa front al seu passat: 'No volia viure'»

L'hotel, fart de la mare de Miriam

Tot té encara més sentit si unim l'opinió del testimoni amb l'ambient de descontentament que reina entre els treballadors de l'hotel. «A l'hotel en tenen el pap ple, de la mare», assegura el testimoni, i destaca les grans exigències al personal i la seva actitud, molt lluny de la «maula» que s'havia deixat veure pels platós de televisió.

La mare tindrà tant caràcter com la filla?

No hi ha dubtes sobre la veracitat de l'opinió del confident, però costa creure que Carlos es deixi dominar per una senyora que s'ha mostrat una mica submisa i tímida als platós. Encara que també pot ser que mostri una cara o una altra en funció del context on es mou. I tot això sense tenir en compte el caràcter fort de Carlos, que no es deixa trepitjar per ningú, com hem pogut comprovar en diverses de les seves aparicions. Podria ser que la mare de Miriam li fes tant respecte que es deixa acoquinar per ella?

La madre de Miriam en su primera visita a 'Sálvame'
La mare de Miriam mana en la relació de la seva filla amb Carlos Lozano | Telecinco

Miriam i Carlos s'han vist diverses vegades

Aquest testimoni engega a rodar les informacions anteriors que deien que Miriam i Carlos només s'havien vist en un restaurant on fins i tot van sonar campanes de boda. Però pel que sembla, tot es va quedar en alegria d'unes hores. A més, durant la visita de Miriam a 'Sálvame' d'aquesta setmana, on manifestava que és una dona independent i vol passar pàgina per començar una vida sense Carlos, hi va haver una trucada del presentador on va dir de tot a la seva ex, amb un to molt brusc cap a ella i cap a la resta de col·laboradors del programa.

Més notícies relacionades: «Miriam Saavedra i Carlos Lozano pensen en una futura boda»

Carlota intentando calmar a Carlos
El presentador va trucar a 'Sálvame' i es va dirigir a la seva ex i als col·laboradors amb un to molt brusc | Telecinco

 

Si analitzem tots aquests fets de «ni amb tu ni sense tu», l'únic que podem arribar a pensar és que tots dos es guarden coses i que manipulen la informació segons els convé. Ja no se sap a qui creure en aquesta relació que és de tot menys sana i que podem qualificar definitivament de molt tòxica.


Comentaris

envia el comentari