Laura Matamoros i Benji Aparicio podrien haver trencat

Segons el col·laborador de ‘Sálvame’ Diego Arrabal, el cuiner hauria pres la decisió a causa de l’ajuda econòmica que la seva dona li hauria donat a Kiko Matamoros

Laura Matamoros y Benji Aparicio, en su última escapada romántica a Ibiza
Laura Matamoros i Benji Aparicio, en la seva úlitma escapada a Eivissa | La Coctelera

El motiu pel qual Laura Matamoros i el seu pare, Kiko Matamoros, van decidir passar la nit de cap d’any junts a Punta Cana, segons el col·laborador de ‘Sálvame’ Diego Arrabal, és que Laura hauria trencat amb el seu marit, Benji Aparicio. Segons avançava ‘La Coctelera’, el mateix Kiko Matamoros deixava en evidència la seva filla quan deia en directe que feia menys d’un dia que havia estat amb ella i el nen, però desconeixia si seguien junts o no.

  • També pots llegir: Laura Matamoros celebra el Cap d'Any a Punta Cana amb el seu pare

En el plató, Maria Patiño va recollir el testimoni del seu company i va ampliar la informació: «Sabem que la teva filla ha confessat a gent molt pròxima que la seva situació amb Benji és complicada, que no està d’acord amb la vida que està portant, amb l’ajuda econòmica que t’està donant la Laura i que ell està fins als nassos de sentir-se sol en parella».

En el cas de confirmar-se aquesta situació, es tractaria d’una crisi que tindria molt a veure amb Kiko Matamoros. La relació de pare i filla està més que consolidada, una relació que podria haver traspassat la franja de la parella Laura Matamoros i Aparicio.

Què en serà del petit Matías?

El fill comú de la parella, el petit Matías, és el que més preocupa d’aquesta situació. Benji Aparicio, al contrari que Laura, hauria gaudit d’una nit de cap d’any al costat del seu fill petit en la neu, acompanyat de la seva família. Tot i que la parella es manté activa a les xarxes socials, cap dels dos ha fet cap referència a aquests rumors ni s’ha pronunciat al respecte. L’únic que ha deixat entreveure la nova crisi de la parella, pel contrari, ha sigut Kiko Matamoros.

  • Notícia relacionada: Kiko Matamoros confirma tenir una nova parella

Kiko, el culpable de la ruptura?

Als rumors sobre la possible ruptura de la parella s’hi ha sumat els possibles motius pels quals la parella estaria passant per un mal moment; el punt de mira és el mateix Kiko Matamoros. ‘Sálvame’ ha fet públic que, pel que sembla, el marit de Laura Matamoros hauria qüestionat certs comportaments d’ella respecte al seu pare.

Laura junto a su padre Kiko
Laura juntament amb el seu pare Kiko | Europa Press

 

Segons sembla, la consellera de l’amor  hauria ajudat econòmicament al seu pare, fet que no hauria agradat gens ni mica a Aparicio. Una informació que va venir de la mà de Maria Patiño i que va ser desmentida pel mateix Kiko Matamoros a l’instant: «Mai he rebut diners de la meva filla».

Passaven un bon moment

Tots els seguidors d’Instagram de Laura Matamoros troben a faltar les ‘stories’ que aquesta compartia diàriament amb pare del seu fill. Unes publicacions que, veient el perfil de Matamoros, no es fan des de fa un mes. Amb el naixement del petit Matías, la relació entre Laura i Benji estava més que consolidada, i la parella passava per un bon moment. La decisió de passar el que ha sigut el primer Nadal com a pares per separat podria confirmar la possible ruptura de la parella.

  • Informació d'interès: Kiko Matamoros celebra els 62 anys a Punta Cana entre cançons i timidesa

Comentaris

envia el comentari