Rosalía s’indigna a Twitter per la crítica de l’alcalde de Valladolid sobre el seu ‘caché’

L’alcalde Óscar Puente va revelar que la cantant catalana demanava 500 .000 euros per una actuació, informació que Rosalía ha negat rotundament

Rosalía als Goya
Rosalía a l'entrada dels premis Goya | CatalunyaDiari.com

La cantant Rosalía és una de les artistes de més èxit en l’actualitat, no només arreu de l’Estat espanyol amb la seva característica música ‘flamenco-trap’, sinó també a nivell internacional. Però tot i això, tant ella com la seva música no sempre són ben rebudes. Rosalía també genera polèmica allà on va, tal com va passar als premis Goya 2019.

La catalana va interpretar als premis del cine espanyol una versió del tema ‘Me quedo aquí’ com a homenatge a Los Chunguitos, però la seva actuació va ser criticada per la comunitat gitana per «desgitanitzar» el tema: «Això a Espanya li agrada. Al marge dels gustos musicals, això és antigitanisme», es podia llegar a les xarxes socials.

Polèmica pel ‘caché’ de Rosalía

Ara, Rosalía ha hagut de fer front unes altres acusacions que no li han fet gens de gràcia. Concretament, la cantant catalana s’ha vist immersa en polèmica amb l’alcalde de Valladolid, Óscar Puente, qui va mostrar rebuig pel ‘caché’ de l’artista.

L’alcalde de la ciutat de Castella i Lleó va revelar que Rosalía demanava una gran quantitat econòmica per un dels seus espectacles, concretament 500.000 euros. Ràpidament, la cantant va contestar a Óscar Puente amb un contundent missatge, assegurant que aquesta informació és totalment falsa.

La cantant catalana Rosalía va presentarse a 'Tú sí que vales' amb només 15 anys | CatalunyaDiari.cat

 

«L'única cosa que diré sobre el que es diu que demanem pel nostre ‘show’ és que és fals. És cert que no és un espectacle senzill (ja em coneixeu) i que som moltes persones treballant perquè el ‘show’ sigui increïble, però això que s'ha dit està lluny de ser veritat», va escriure Rosalía en un ‘tuit’.

L’alcalde de Valladolid revela una xifra de 500.000 euros

Molts dels seus seguidors van voler mostrar el seu suport i estima, recordant-li que no tenia per què donar explicacions, assegurant que el seu talent no té preu. Així mateix, l’alcalde de Valladolid també va voler aclarir les seves paraules, apuntant que tot és un malentès.

«El seu agent ens va dir, després de tenir-nos 2 mesos esperant, que començarien a parlar amb nosaltres a partir de 500.000 euros. En tot cas si aquesta no és la xifra, diguem el ‘caché’ i estarem encantats de contractar-la. Ja ho vam intentar el 2018 quan ens demanava 45.000 euros però no va tenir data», va contestar al ‘tuit’ de Rosalía.

Així mateix, també va concloure: «Finalment i per resoldre aquesta polèmica, no diem que el ‘caché’ de Rosalía sigui alt o baix, ni critiquem el que demana. Simplement diem que no podem pagar-ho. Davant la pregunta de per què no portem a aquesta artista hem respost amb absoluta transparència. I amb la veritat».


Comentaris

envia el comentari