Terelu Campos

Terelu Campos pateix forts dolors després de la seva operació de pit

La filla gran de María Teresa es recupera a casa de la seva darrera intervenció mamària

Definitivament, Terelu Campos no està passant per un bon moment.  Qualsevol intervenció quirúrgica per motius de salut no és mai una bona notícia, però si a més la recuperació és llarga i dolorosa, el malestar emocional augmenta.

Això és el que li està passant a la filla gran de María Teresa Campos després que fa uns dies se sotmetés a una nova operació de pit a causa del càncer de mama que ha patit. Tal com va explicar la seva germana, Carmen Borrego, dies després de la seva operació, Terelu es trobava en bon estat i l'operació havia anat perfectament.

Una operació que va anar bé però que li està portant molts dolors

De fet, des de la mateixa clínica on la van operar, van emetre un comunicat en el qual explicaven que la periodista de Telecinco es trobava bé i que la intervenció havia anat sota el previst. Bé, uns dies després d'estar a casa, la salut de Terelu preocupa a la seva família per una causa ben concreta: els dolors que pateix. Sembla ser que d'ençà que va arribar a casa Terelu ha de patir forts episodis de dolor que, fins i tot, impedeixen que pugui agafar el son de forma plàcida.

Aquesta situació extrema que està vivint Terelu, evidentment, preocupa als seus familiars que, igual que ella, no veuen la llum al final del llarg túnel de la seva malaltia. No obstant això, Terelu segueix amb la seva recuperació a casa seva després que decidís apartar-se, almenys durant un temps, del que fins ara havia estat el seu programa, 'Sálvame'. 

  • També et pot interessar: Carmen Borrego explica com es troba Terelu després de la seva operació mamària

Incertesa pel seu futur professional

Pocs dies abans de la seva operació, Terelu marxava plorant del plató de Telecinco farta de sentir les crítiques dels seus companys envers la seva germana, Carmen Borrego.  Encara es desconeix si Terelu tornarà al programa, però tal com també va explicar la presentadora Carlota Corredera, aquest és un extrem que difícilment es complirà, ja que Terelu feia temps que ja no estava a gust al programa de Jorge Javier Vázquez.

Torni o no a un dels programes estrella de Mediaset, està clar que la prioritat actual de Terelu és cuidar-se i recuperar-se de la seva dolorosa intervenció rodejada dels que més l'estimen, en pau i amb tranquil·litat.

Terelu Campos
Terelu Campos es va sotmetre fa uns dies a una nova operació de pit | La Coctelera

 

  • També et pot interessar: Terelu Campos marxa de 'Sálvame' per col·laborar a 'Viva la vida'