La mala relació amb Felip i Letícia, possible raó del pas al costat de Joan Carles

Els actuals reis haurien prohibit que l'emèrit vagi el pròxim 1 de juny al Dia de les Forces Armades a Sevilla

Joan Carles i Felip mantenen una relació molt íntima
Joan Carles i Felip estarien passant per un mal moment | CatalunyaDiari.cat

A la Casa Reial hi ha problemes reials. I és que lluny de mostrar una imatge de família unida i sòlida, el que darrerament s'està veient és tot el contrari; una família desintegrada que no se suporta i que es baralla per una lluita incansable de poder.

La darrera notícia que ha fet saltar totes les alarmes ha estat la de l'anunci de la retirada de la vida pública el rei emèrit Joan Carles I. Aquest gest per part del monarca ha evidenciat encara més que les coses no van bé.

Li prohibeixen anar a Sevilla l'1 de juny

D'ençà que va anunciar la seva decisió, han estat moltes les especulacions sobre les veritables raons que l'han portat a prendre-la, però hi ha una que cada vegada cobra més força: la mala relació amb els actuals reis d'Espanya. Segons han informat fonts de la Casa Reial a 'El Español', tot el que feia i desfeia Joan Carles no era ben vist pel rei Felip VI i la reina Letícia.

Aquesta tensió constant es feia palès amb crítiques i males cares fins que, fa pocs dies, s'ha traduït en una prohibició. Concretament es tracta de la prohibició que Joan Carles pugui acudir el pròxim 1 de juny al Dia de les Forces Armades que se celebrarà a Sevilla. 

Sembla que aquesta ha estat la gota que ha vessat el got i que ha empès al rei emèrit a prendre la rotunda decisió. A més a més de la tensió existent entre pare i fill, existeix una evident amb la seva nora Letícia. De fet, molts asseguren que la mala relació entre ambdós va començar quan poc temps després de conèixer-la li va dir: «No m'agrades, però faré de tu una reina». 

Des de llavors, Letícia s'ha enfocat en demostrar que realment ja és una reina i que, de fet, el veritable rei actual i amb poder al país és el seu home. Així doncs, sembla que la família manté obertes unes ferides que, per al moment, no tenen cura i que l'única manera de sanejar-les és que Joan Carles formalitzi el seu pas al costat.

Els reis Felip VI i Letícia al costat dels Reis Emèrits durant la Pasqua militar de 2018
Els reis Felip VI i Letícia al costat dels Reis Emèrits durant la Pasqua militar de 2018 | CatalunyaDiari.cat

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari