YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El rei Joan Carles apareix novament amb ferides al rostre

El monarca emèrit va assistir a la Fira de Sant Isidre amb uns apòsits a la cara; ja és la segona vegada que apareix públicament amb hematomes o ferides al rostre

El rei emèrit amb apòsits als rostre
El rei emèrit amb apòsits al rostre | CatalunyaDiari.cat

El rei emèrit Joan Carles fa temps que no passa pel seu millor moment. I no només parlem de qüestions monàrquiques, ja que la seva imatge reial ha estat per terra en els últims temps, sinó també físicament; no són poques les caigudes i operacions que ha patit durant els últims anys, que han fet que la imatge que el monarca acabi projectant estigui bastant deteriorada.

Ara, el rei emèrit ha tornat a cridar l’atenció sobre la seva salut a causa de l’aspecte físic que presentava el passat dimecres a Las Ventas, on va assistir per presenciar una corrida de toros en el marc de les festes de Sant Isidre. Allí se’l va poder veure amb diversos apòsits a la cara, concretament a la galta dreta i en el coll, que van causar preocupació en els mitjans. No era el primer cop que el monarca apareixia amb ferides a la cara, ja que a finals del mes de març en una de les seves aparicions públiques, Joan Carles presentava un blau a l’ull esquerre i també un apòsit.

 

El rei Joan Carles amb un ull morat
El rei Joan Carles amb un ull morat | CatalunyaDiari.cat

 

El motiu, una intervenció

Va ser aleshores que es va rumorejar que el citat hematoma era conseqüència d’una intervenció quirúrgica per intentar treure-li una taca del rostre, i que el monarca emèrit duria aquest blau producte d’una hemorràgia causada per aquesta operació.

El mateix efecte és el que s’ha produït ara amb una nova intervenció, que li ha provocat un nou hematoma tant a la galta dreta com al coll, motiu pel qual porta els citats apòsits. Encara que el resultat sigui una mica aparatós, l’entorn íntim del rei ha assegurat que aquestes intervencions no han de produir cap mena d’alarma, ja que són molt petites i rutinàries i que tenen l’objectiu d’evitar problemes en el futur. Amb aquesta ja són 10 les vegades que el rei emèrit ha hagut de passar pel quiròfan en 8 anys, des que decidís abdicar del seu tron.

 

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari