ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Mor el pare de Gisela d’OT en no superar el càncer que patia

Gisela d'OT
El pare de Gisela d'OT ha mort després de lluitar llargament contra el càncer | Instagram (@giselaoficial)

La família de Gisela està travessant un dels pitjors moments de la vida. La cantant catalana ha anunciat a les seves xarxes socials que ha mort el seu pare després de lluitar contra una llarga malaltia. Concretament ha patit càncer, el qual li va ser diagnosticat l’any 2017, pocs mesos després que la seva mare revés l’alta també per un càncer.

Gisela diu adéu al seu pare

En els darrers anys, els seguidors de Gisela han pogut acompanyar-la en aquest llarg camí, enviant-li tot el seu suport i els millors desitjos. Ara, el seu pare no ha pogut vèncer el càncer que patia i ho ha comunicat a través de les xarxes socials amb un emotiu text que acompanyava una fotografia d’ella al costat del seu progenitor.

«Sou molts els que m'heu acompanyat en aquest camí, els que us heu preocupat per nosaltres... per tot aquest amor rebut vull compartir amb vosaltres que ahir el meu pare va pujar a formar part de totes aquestes estrelles que ens il·luminen i ens protegeixen des del cel... Segur papà que ara estàs en un lloc meravellós, envoltat de pau... per aquí t’enyorem molt... dol, dol immensament... trobaré consol recordant-te, pensant-te, sentint-te i cantant-te des d'aquí... (sé que t'encantava)... T’estimo des del més profund del meu ser, mai marxaràs de mi».

Seguidors i amics han volgut enviar-li tot el seu suport i afecte en uns moments tan complicats. Per la seva part, David Bisbal ha escrit: «Mai estarem preparats per una partida així, ho sento Gisela. Per això t'envio una abraçada enorme! Tot el meu afecte per la família». I també la seva amiga Natalia, entre altres companys d’OT: «Has lluitat al seu costat dia i nit, li has donat tot el teu afecte, l’has entès, l’has cuidat, l'has agafat de la mà i no l'has deixat anar i ell ho sabia. S'ha anat al cel orgullós de la filla i la família que té. És impossible posar-se en la teva pell perquè és un dolor immens. T’estimo amb bogeria, germana».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari