La germana del rei emèrit, la infanta Pilar de Borbó, té càncer

Tot indica que porta bé la quimioteràpia i fa vida normal

Imagen de Doña Pilar de Borbón
La infanta Pilar de Borbó, germana del rei emèrit, té càncer | CatalunyaDiari.cat

La Família Reial no està travessant el seu millor moment, sobretot el rei Joan Carles, ja que ha estat intervingut d’unes taques a la cara i, a més a més, la seva germana, la infanta Pilar de Borbó, té càncer. Tot i la gravetat de la malaltia, els rumors afirmen que la dona «porta molt bé la quimioteràpia i fa vida normal».

La infanta Pilar, una vida activa

Encara no es coneixen més detalls concrets sobre l’estat de salut de la infanta Pilar de Borbó, tot i que els rumors apunten que el càncer l’hauria afectat la zona intestinal. Segons han informat fonts familiars, la filla dels comtes de Barcelona es troba «raonablement bé» i que «el tractament de quimioteràpia que rep no li impedeix fer vida social i familiar, o fins i tot viatges».

Doña Pilar de Borbón junto a su hermano
La infanta Pilar de Borbó amb el seu germà, el rei emèrit Joan Carles | CatalunyaDiari.cat

 

La germana del rei Joan Carles farà 83 anys d’aquí a uns mesos i continua tan activa com sempre, sent habitual veure-la viatjant per tot el món. Ara, la infanta Pilar està a Portugal, on visita uns amics que va fer a Estoril durant l’exili dels seus pares. Aquest és el primer viatge que fa després de ser intervinguda el passat mes de febrer, quan la van operar d’una obstrucció intestinal i va estar hospitalitzada vint dies a la clínica Ruber Internacional.

Tot i que durant aquest mes de maig s’ha pogut veure la infanta Pilar públicament, en els darrers dies ha patit diversos disgustos que podrien estar perjudicant la seva recuperació, com els problemes de salut del seu germà, el rei emèrit Joan Carles, i la separació d’un dels seus fills, Joan, qui va casar-se l’any 2014 amb la nord-americana Winston Holmes Carney, amb qui té un fill de sis anys, però que ara han posat punt final a la seva relació per incompatibilitat de caràcters. Ara, l'únic dels seus cinc fills que continua casat és Bruno Gómez Acebo.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari