Juan Gómez-Acebo, cosí del rei Felip, es divorcia

El fill de la Infanta Pilar se separa de la nord-americana Winston Holmes Carney després de 5 anys de matrimoni

juan-gomez-acebo
Juan Gómez-Acebo es divorcia de la seva dona Winston Holmes Carney | Getty Images

El cosí del rei Felip VI i de les infantes Elena i Cristina, Juan Gómez-Acebo es divorcia de la seva dona Winston H. Carney després de cinc anys de matrimoni, segons informa 'Vanity Fair'. Fa una llarga temporada que la parella arrossegava problemes que finalment han acabat causant la seva separació.

Era el 2 de gener de 2014 quan la nord-americana Winston Holmes Carney i el nebot del rei emèrit Juan Carles I contreien matrimoni al Consolat d'Espanya a Miami després d'estar festejant durant més de dos anys. En aquell moment va sorprendre que cap familiar de Gómez-Acebo assistís a l'enllaç perquè estaven celebrant el Nadal a Espanya però sí que hi va assistir el fill de la parella, Nicolás, que tot just va néixer uns mesos abans de la boda, coincidint amb la imputació de la infanta Cristina pel 'Cas Noos'.

Juan Gómez-Acebo sempre ha estat considerat el nebot bohemi del rei emèrit per la seva passió per l'art, ja que va estudiar la carrera de Belles Arts i des de ben petit «ja li encantava dibuixar i pintar» assegurava la seva mare, la Infanta Pilar qui afegia que el considerava «l'únic artista» de la família. 

Winston Holmes Carney, que treballava com entrenadora personal de la gent rica, i Gómez-Acebo es van conèixer l'any 2011 gràcies a alguns amics comuns. Winston vivia als Estats Units però això no va suposar cap impediment perquè els dos iniciessin una relació estable i finalment es casessin.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari