Jorge Javier se sincera sobre el seu ex Paco: «Forma part de la família»

El presentador de 'Sálvame' parla sense embuts de la seva vida sexual

Jorge Javier parla sense embuts de la seva vida sexual
Jorge Javier parla sense embuts de la seva vida sexual | TELECINCO

Des que Jorge Javier Vázquez tornés a la vida pública després del seu ictus, el presentador s’està mostrant d’allò més sincer i obert en qualsevol tema que es tracti o del qual se li pregunti, desvelant aspectes amagats fins ara de la seva vida personal i professional.

 

En la seva última aparició pública, amb motiu de la presentació d’una marca de llenceria al barri de Chueca, va ser preguntat pels periodistes sobre sexe (no en va, el presentador confessava en el seu blog que feia temps que no el practicava) i de la seva relació amb el seu ex Paco, amb qui s’havia rumorejat que podria estar a punt de reconciliar-se.

 

El presentador parla obertament de la seva vida íntima

Jorge Javier, sense cap mena de pudor a comentar els aspectes més íntims de la seva vida personal, comentava als periodistes: «Sexe no en tinc des de l’ictus. Estic començant a enfilar-me per les parets. Fa dos mesos i mig que no tinc relacions. Passió o amor? La passió dura tres quarts d’hora, en les parelles la passió desapareix i és una de les coses que s’ha d’acceptar. Quan se’n va, comença una altra relació més profunda i que pot durar més en el temps».

De la seva exparella Paco, amb qui va estar unit quasi una dècada, també n’ha volgut parlar: «Res de relacions. Paco s’està quedant a casa meva per donar-me un cop de mà però no hem parlat de reconciliar-nos ni res, som molt britànics. Per què hem de parlar si acabarem discutint?».

 

Paco ha estat molt pendent de Jorge Javier
Paco ha estat molt pendent de Jorge Javier | CatalunyaDiari.cat

 

Així, desmentint totalment que li estigui passant pel cap tornar amb el seu ex, declarava que malgrat tot, Paco forma part de la seva vida: «Paco ja forma part de la meva família. No sé com serà d’aquí a un temps, però ell és ja de la meva família. És un dels homes de la meva vida, però tinc 50 anys i com més n’hi hagi, millor».

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari