Jorge Javier Vázquez reconeix que fa temps que no practica el sexe

Tot i que assegura que no li obsessiona el tema, ja té ganes de tornar a estar 'al mercat'

Jorge Javier mostra el seu mòbil a 'Sálvame'
Jorge Javier mostra el seu mòbil a 'Sálvame' | TELECINCO

Jorge Javier Vázquez troba a faltar el sexe. El presentador torna a fer una afirmació d'aquelles que provoquen vergonya i gràcia a parts iguals. Vázquez ha decidit confessar al seu blog de ‘Lecturas’, la seva abstinència amorosa, reconeixent que fa temps que no practica el sexe: «Posem que fa dos mesos i mig», ha escrit a tall d’exemple sense voler especificar quant de temps feia realment.

Si arran del seu ictus, tothom pensava que havia tornat amb el seu ex Paco, res més allunyat de la veritat; el presentador va haver de desmentir la notícia que corria per totes les redaccions sobre la seva reconciliació amb el seu ex, després que aquest s’hagués presentat assíduament a l’hospital per visitar al presentador durant el seu ingrés.

 

El presentador canvia d'hàbits

D'aquesta manera, el presentador, que segueix solter, assegura que està passant una etapa de sequera amorosa i que ha aprofitat l’avinentesa per llegir més i allunyar-se de les aplicacions per a lligar que utilitzava antigament: «necessito escoltar la veu de l’altre, saber quina olor fa, com es mou», ha confessat. A més a més, Jorge Javier no ha reprès la seva vida de solter i de moment no surt a les discoteques a la recerca de companyia, ja que tal com assegura, encara li molesten molt els sorolls elevats.

 

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez ha tornat a la televisió però de forma més moderada | TELECINCO

 

De moment, Jorge Javier segueix vivint la seva vida amb més tranquil·litat després que l’ictus que va patir l’hagi obligat a afluixar el ritme tant en la seva vida personal com en la professional, cancel·lant la seva funció teatral i disminuint les seves aparicions televisives. Tot i això, des de la comoditat i tranquil·litat de la seva llar, ja comença a preparar-se pensant en el moment que torni ‘al mercat’, i desitjant poder intimar aviat amb algú: «segur que sentiré la il·lusió de qui és verge».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari