Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Series de HBO que no te puedes perder.

Després de 'Joc de Trons', HBO té 8 sèries que t'encantaran

La plataforma ens proposa un ventall molt ampli de produccions que ens ajudaran a omplir aquest buit existencial

És cert que 'Joc de Trons' és una producció insubstituïble i també inoblidable. Ara bé, HBO disposa de tresors que qualsevol amant de les bones sèries ha de tenir en compte, tal com explica 'Carácter Urbano'. Per tal que en puguis gaudir, t'expliquem quines són: es tracta de les vuit sèries de la plataforma que s'acaben d'estrenar o que s'estrenaran ben aviat i que fan que valgui la pena el fet de seguir-hi abonat.

Les 8 sèries imprescindibles d'HBO

No et perdis aquestes recomanacions, que et permetran treure tot el suc a la teva subscripció a la plataforma HBO.

 

1The Handmaid's Tale

Actualment, The Handmaid's Tale és la sèrie més recomanable de tot el catàleg d'HBO. Es fonamenta en la novel·la que va escriure Margaret Atwood i, a través d'una ambientació i d'una fotografia molt ben trobades, ens presenta un escenari distòpic que resulta pertorbador i atractiu alhora. El millor de tot és la interpretació d'Elisabeth Moss, una gran actriu que pot fer una feina descomunal sense dir res. No falta gaire perquè se n'estreni la temporada número tres.

2Westworld

Tot i que la temporada número dos d'aquesta producció ens ha fet baixar l'interès, perquè sovint consta de massa trames i subtrames excessivament complexes i presumptuoses, Westworld, al voltant de la revolució de la intel·ligència artificial és una de les més interessants de tota la plataforma HBO —i, de fet, s'hi han posat moltes esperances. L'any 2020 se n'estrenarà la temporada número tres.

3Watchmen

En cas que 'Westworld' no t'acabi de convèncer, HBO també té preparada la sèrie Watchmen, que està inspirada en un còmic fet pel cèlebre Alan Moore. Aquest projecte colossal compta amb la valuosa participació de David Lindelof, conegut per ser el coautor d'obres com 'The Leftovers' o 'Lost', i amb la interpretació de Jeremy Irons, guardonat amb un Oscar. Igualment, en cas que estiguis mirant de trobar una sèrie de superherois que tingui una òptica diferent, t'aconsellem que t'esperis que s'estreni, durant la tardor d'aquest 2019. 

 

4Doom Patrol

Aquesta popular saga de la mítica DC Comics també arriba a la petita pantalla. Després que Marvel abandonés la plataforma Netflix, HBO fa una gran aposta per les produccions al voltant dels superherois. Per això, si gaudeixes amb aquest gènere, segurament t'interessarà subscriure-t'hi. La temporada inicial de 'Doom Patrol' començarà el proper dia 5 de juny.

5True Detective

Des que va començar a emetre's la temporada inicial de 'True Detective', la sèrie s'ha col·locat entre les més recomanables de la plataforma HBO. Tot i que a la segona temporada el nivell va patir una davallada, la temporada número tres, que va arribar a començaments d'any, torna a adoptar els dos elements que l'identifiquen més: uns personatges carregats de turments i una atmosfera ben fosca. Segurament, es tracta de la sèrie de detectius més interessant que està disponible actualment.

630 Monedas

Tot i que la plataforma HBO no destaca tant com Netflix en el ventall de sèries espanyoles que té, sembla que comença a posar-s'hi per solucionar-ho: properament, podrem veure-hi el projecte més nou d'Álex de la Iglesia, que és una sèrie molt atractiva al voltant de conspiracions globals, exorcistes i pobles esgarrifosos de l'interior d'Espanya. A més, 30 Monedas comptarà amb la participació d'intèrprets destacats de la talla de Macarena Gómez, Eduard Fernández o Miguel Ángel Silvestre.

7Vikings

En cas que, un cop acabada la mítica 'Joc de Trons', tinguis ganes de més gresca, 'Vikings' és una bona opció. Es tracta d'una producció amb un rerefons històric i una gran ambientació. A banda, el gruix de la narració destaca per uns personatges molt interessants i ben caracteritzats, com ara el cèlebre Ragnar Lodbrok o l'Ivar, un dels seus fills. Ben aviat arribarà la darrera temporada, la número sis, tot i que encara ets a temps de fer una bona marató de capítols per posar-te al dia ben ràpidament.

8Big Little Lies

Amb una sola temporada, 'Big Little Lies' s'ha aconseguit situar entre les millors sèries del repertori d'HBO. Es tracta d'un drama fonamentat en un llibre de Liane Moriartry que du el mateix nom i que parla de tres dones que posseeixen un vincle que, en aparença, és impecable, tot i que també tenen diversos secrets que no poden confessar. Una combinació deliciosa de misteri i comèdia negra farà que t'hi enganxis sense poder-hi fer res. El proper dia 10 de juny s'estrenarà a HBO la temporada número dos de la sèrie.