'Tu cara me suena' tornarà el 2020

Antena 3 paralitza l'emissió de 'Tu cara me suena' temporalment

Atresmedia vol prioritzar el 'talent show' musical 'La Voz'

 

‘Tu cara me suena’, un dels programes més vistos d’Antena 3 temporada rere temporada i que tantes alegries els ha aportat, s'acomiada temporalment per necessitats del guió. El grup Atresmedia ha decidit retardar l’emissió  del citat programa fins al 2020, per no sobresaturar l’espectador de concursos musicals durant la pròxima tardor.

Antena 3 vol retirar temporalment ‘Tu cara me suena’ per donar preferència a ‘La Voz’ en les seves diferents versions, entre les quals es troba ‘La Voz Kids’, emissió del qual coincidiria en dates amb el concurs presentat per Manel Fuentes. ‘Tu cara me suena’ però, tornarà, i és que Antena 3 no pot deixar perdre el 'talent show' d’imitacions de Gestmusic que ha estat  líder d’audiència durant diverses temporades convertint-se en un dels grans èxits de la cadena i recollint audiències que han arribat fins als 2,6 milions d’espectadors.

 

No es vol saturar l'espectador amb dos concursos musicals

Antena 3 intenta evitar la saturació de l’espectador amb dos ‘talent shows’ emetent-se a la vegada. De moment  es desconeix quan exactament s’estrenarà de nou ‘Tu cara me suena’, i si ho farà durant el primer o el segon trimestre del 2020; tampoc si se seguirà emetent les nits de divendres com fins ara. 

Ara doncs, només fa falta confirmar quin serà el programa escollit per Antena 3 per omplir el buit que ha quedat en la seva programació de divendres nit, i té tota la pinta que ho farà amb algun format d’entreteniment com ‘El Contenedor’ o ‘¿Quién quiere ser millonario?’ que prepara la seva estrena pròximament amb Juanra Bonet com a presentador.

 

També et pot interessar... 

  • Carlos Latre treballa als Estats Units i no estarà a 'Tu cara me suena'
  • Manel Fuentes presumeix d'abdominals a la portada de Men's Health