La reina Letícia, la pitjor valorada de la família reial pels ciutadans

La Reina no aconsegueix l'aprovat dels espanyols, mentre que Donya Sofia és el membre més valorat

La Reina Letícia no aconsegueix l'aprovat dels espanyols
La Reina Letícia no aconsegueix l'aprovat dels espanyols | Cedida

La Reina Letícia encara no ha aconseguit agradar als espanyols. Cinc anys després de l'abdicació de Joan Carles I i la proclamació del rei Felip VI, de moment, la nova Reina no ha aconseguit agradar tant com la seva predecessora, Sofia. Amb motiu d'aquest cinquè aniversari, que es compleix aquest 19 de juny, la revista 'Vanitatis' ha compartit els resultats d'un estudi, realitzat per IMOP Insights, i basat en 1.031 entrevistes fetes a Espanya, entre el 28 de maig i el 3 de juny.

Segons l'estudi, la Reina Letícia és la pitjor valorada de la família reial, amb un 4.8 sobre 10, sense ni tan sols aconseguir l'aprovat. En les primeres posicions es troben Sofia, amb un 6.7, i el rei Felip VI, amb un 6.3. Joan Carles I també suspèn, i aconsegueix la tercera posició, amb un 4.9, seguit de Letícia.

Als enquestats se'ls va demanar que donessin una nota del 0 al 10 als diferents membres de la família reial. Segons ' Vanitatis', els enquestats andalusos són els que valoren millor els quatre membres de la família reial, i els únics que aproven Joan Carles I i Letícia. A més, els votants de dreta, atorguen millor puntuació a Letícia que els votants d'esquerra.

Casa Reial
Donya Sofia és la més ben valorada de la Casa Reial | Cedida

La comparació

En una part de l'enquesta, es demanava als ciutadans que valoressin si els nous reis són millors, iguals, o pitjors que els anteriors. Pel que fa a la Reina, La immensa majoria (el 64.4%) pensen que Letícia està duent a terme el seu paper de manera pitjor que Sofia, mentre que només el 9.9% pensa que ho està fent millor. En el cas de Felip i Joan Carles, la balança és diferent i el 45.4% dels enquestats creu que ho està fent millor Felip, mentre que el 17.8% pensa que era millor abans.

També et pot interessar...


Comentaris
Annibal
Leticia... Esa mujer es un saldo. Promiscua a más no poder, divorciada, se realizó un aborto, no permite que la abuela vea a sus hijas,... No me merece ningún respeto.

envia el comentari