Sandra Barneda parla obertament sobre la seva homosexualitat

La periodista, que mai ha amagat la seva orientació sexual, s’ha convertit en un exemple a seguir des que va desvelar-se la seva relació sentimental amb Nagore Robles

Sent una de les parelles més sòlides i famoses de Telecinco,  Sandra Barneda i Nagore Robles van començar la seva relació sentimental fa gairebé tres anys.  És sabut que Barneda ja havia tingut parelles, però no va ser fins aquell moment que es va donar a conèixer la seva homosexualitat i va ser protagonista de nombroses publicacions de la premsa rosa.

Tot i això, a la periodista no li va preocupar gens ni mica la repercussió que va causar el fet d’haver fet pública la seva orientació sexual, i sempre ha estat manifestat obertament el seu amor per la tertuliana Nagore Robles.  La parella no s’amaga de les càmeres, i comparteixen mitjançant els seus perfils d’Instagram alguns dels moments que viuen juntes, a més de dedicar-se paraules plenes d’amor.

A més a més, ara Sandra Barneda ha volgut parlar sense pèls a la llengua a la revista ‘¡Qué me dices!’ sobre la seva vida sentimental i orientació sexual, i ens ha sorprès amb les següents paraules: «Vaig trigar molt a adonar-me de la meva orientació sexual, però mai m’he sentit incompresa per això». Barneda ha insistit en el fet que «mai m’he amagat i tampoc m’he inventat un xicot. Això se sap des que estic amb Nagore, i mira que he estat amb noies més mediàtiques».

D’altra banda, la periodista ha declarat sentir-se orgullosa per ser una capdavantera de les lesbianes que no amaga ni té por de parlar de la seva sexualitat. Gràcies al seu caràcter extravertit, independent i fort, Sandra ha esdevingut un símbol homosexual i feminista per a la comunitat LGTBI a escala nacional.  També, Barneda ha afegit que «no em sento només referent de les lesbianes, sinó també de saber que no hi ha límits».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bésame, bésame mucho #diainternacionaldelbeso #lovebali

A post shared by Sandra Barneda (@sandrabarneda) on

Respecte a la seva relació amb Nagore Robles, ha explicat que «som felices i cada dia està més guapa».  I és que el seu amor està passant pel seu millor moment, encara que les dues tenen present que «som molt diferents, com el ying i el yang». De fet, quan va sortir a la llum la seva relació ningú creia que arribarien tan lluny, i d’això ja fa tres anys.

També pots llegir...