ÚLTIMA HORA

⚫ Detingut per matar un home a l'Hospitalet de Llobregat

Sergi Roberto i Coral Simanovich, a les illes gregues després d'anunciar que seran pares

La parella ha volgut compartir fotografies de l'escapada amb els seus seguidors, després de donar la millor notícia de les seves vides
Sergi Roberto i Coral Simanovich esperen un fill   | Instagram / @coralsimanovich

 

Sergi Roberto i Coral Simanovich es troben en el millor moment. Després d'anunciar la millor notícia de les seves vides, el futbolista i la model han decidit fer una escapada en parella a Grècia. El matrimoni està aprofitant al màxim les seves vacances, i després d'acudir a una boda a Israel han decidit que el seu pròxim destí fossin les illes gregues, per poder seguir amb uns dies de desconnexió.

 

Fa tan sols una setmana, Roberto i Simanovich anunciaven a les seves xarxes socials la notícia que més va agradar als seus seguidors: Esperen el seu primer fill. Ara, més junts que mai, han volgut compartir algunes imatges del seu viatge en les seves respectives xarxes socials, en què se'ls veu molt feliços i enamorats. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coral i Sergi esperen un fill

Sergio Roberto i la seva dona Coral Simanovich esperen un bebè. Així ho van anunciar la parella a través de les seves xarxes socials. Els dos van penjar la mateixa foto on se’ls pot veure junts i somrient en un sofà. En el cas de Sergi Roberto, la va acompanyar d’un breu text on es podia llegir «Alguna cosa s’està coent». En la mateixa línia, Coral va compartir la mateixa foto, en aquest cas en blanc i negre i amb el peu de foto «hi ha un muffin al forn...». Fa unes setmanes, la parella va celebrar el seu primer aniversari de noces, i també van voler compartir fotografies del dia més especial de les seves vides amb els seus seguidors.

 

 

 

 

 

També et pot interessar...

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris