Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Risto Mejide i Laura Escanes

Laura Escanes i Risto Mejide no mostraran la cara de la seva filla Roma

Han decidit que sigui la nena qui decideixi en un futur si vol seguir els passos de la seva mare o si, per contra, vol mantenir-se en l'anonimat

Risto Mejide i Laura Escanes
Roma és la ciutat favorita de Risto Mejide i Laura Escanes | Instagram

 

Laura Escanes i Risto Mejide estan vivint un dels moments més dolços de la seva relació.  L'espera de la seva primera filla junts, Roma, ha estat una notícia que els ha omplert de felicitat i més amor, si encara els hi cap.

Des que van fer públic l'embaràs, Escanes no ha dubtat en anar publicant fotografies de la seva panxa i històries a Instagram explicant com es troba. No obstant això,  la influencer catalana ja ha advertit que, una vegada Roma arribi al món, no mostraran la seva cara a través de les xarxes socials.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida por Laura Escanes (@lauraescanes) el

Una decisió meditada pel matrimoni

Segons Escanes, aquesta decisió l'han pres de mutu acord entre el matrimoni i, de la mateixa manera que Risto no exposa la cara del seu fill Julio, fruit del seu anterior matrimoni, tampoc ho faràn amb Roma. La jove mare ha explicat que una vegada va coincidir en un restaurant amb una família de youtubers i va veure com estaven enganxats a la càmera, gravant els seus fills, cosa que no li va agradar gens.

Escanes ha assegurat que no vol aquesta situació a la seva família i ha decidit que sigui la mateixa Roma qui decideixi en un futur si vol seguir els passos de la seva mare o si, per contra, vol mantenir-se en l'anonimat. Està clar que no serà una tasca fàcil per a Escanes no mostrar la cara de la seva filla, ja que està molt acostumada a retransmetre i fer partícips de la seva vida a tots els seus seguidors.

No obstant això, sí que ha manifestat que mostrarà fotografies seves, sempre que no es vegi el seu rostre. Caldrà esperar a veure quina és la decisió final del matrimoni i, si segueixen amb les seves intencions, els fans de la parella hauran de conformar-se a imaginar-se com és la petita Roma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya nos tienes enamorados, Roma Hoy cumplimos 20 semanas de embarazo #toelrrato #20weekspregnant

Una publicación compartida por Laura Escanes (@lauraescanes) el

També et poden interessar...