Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Rosa López, a punt de deixar la música amb la mort del seu pare

La cantant ho ha confessat en el plató d'‘Un año de tu vida’ on ha parlat amb Toñi Moreno sobre el moment més difícil de la seva carrera professional

Rosa López va estar a punt de deixar la seva carrera musical després de la mort del seu pare  | CEDIDA

 

Han passat gairebé 20 anys des que Rosa López va esdevenir guanyadora de ‘Operación Triunfo’, el qual era en aquell moment un nou contingut televisiu molt prometedor. La granadina ha volgut parlar sobre la seva trajectòria professional en el programa de Toñi Moreno, ‘Un año de tu vida’, emès a Canal Sur.

Tots vam ser testimonis de com Rosa va guanyar-se el reconeixement dins l’àmbit musical gràcies al seu pas per ‘Operación Triunfo’. De ser una cantant ‘amateur’ i anònima, va convertir-se en una de les veus més famoses a escala nacional en tres mesos. Malgrat això, la vida de la cantant també ha passat per moments difícils, i aquests anys de fama no han estat sempre fàcils.  Estem parlant de la pèrdua del seu pare, qui va ser un suport indispensable per la granadina per aconseguir el seu objectiu de ser cantant. Un problema de salut a la gola va ser el motiu de la seva mort.

La cantant durant el programa 'El año de tu vida' presentat per Toñi Moreno
La cantant durant el programa 'El año de tu vida' presentat per Toñi Moreno | CANAL SUR

 

L’any 2008 Rosa López va perdre el seu pare, el qual havia estat lluitant contra la malaltia durant molt de temps. Aquest fet va suposar una tragèdia per a tota la família, i per a l’artista va ser una davallada molt forta. «En algun moment vaig pensar a deixar la música perquè se’m va esfondrar tot. Va ser quan va morir el meu pare», va confessar a Toñi Moreno.

A més a més, la granadina es trobava amb l'obligació de gravar un nou disc pel contracte que tenia amb la productora, i el fort impacte emocional per la mort del seu pare la va portar a pensar a cancel·lar-ho tot i abandonar la seva carrera musical.  «Vaig estar a punt de no gravar ‘Promesas’», va afirmar a ‘Un año en la vida’.

Tot i això, el disc va acabar incorporant les cançons preferides dels seus pares, convertint-se així en un homenatge.  «El vaig gravar moltes vegades tirada a terra plorant», va explicar Rosa López.

La cantant juntament amb els seus pares durant l'emisió d''Operación Triunfo' l'any 2001
La cantant juntament amb els seus pares durant l'emissió d''Operación Triunfo' l'any 2001 | CEDIDA

 

També pots llegir...

  • Rosa López, entregada a la seva mare, rebutja participar a 'Supervivientes'

  • Rosa López mostra el seu espectacular cos en biquini per un repte

    >