Mercedes Milà i Chabelita

Mercedes Milà menysprea Chabelita durant una defensa a Isabel Pantoja

La periodista va nomenar el fill i la neboda de la Pantoja, però es va oblidar de mencionar la filla menor

La participació d'Isabel Pantoja a 'Supervivientes' no està deixant indiferent a ningú. Tant els que li donen suport com els que no, el cert és que la cantant està en boca de tots d'ençà que va decidir formar part del programa més aventurer de Telecinco.

En aquest sentit, Mercedes Milà, una de les periodistes més conegudes i admirades del país, també ha volgut parlar del pas de la Pantoja pel programa, ja que entre ambdues existeix una bona relació des de fa anys.  Milà ha aprofitat la influència que té a través del seu perfil d'Instagram per a defensar la seva amiga i el seu pas per Hondures.

Milà defensa la seva amiga

Concretament, la que fou durant molts anys presentadora de 'Gran Hermano', va publicar una imatge de la Pantoja a l'illa en la qual es poden veure els evidents signes de la supervivència al programa. Ara bé, si hi ha un que destaca per sobre dels altres és el seu cabell ple de canes. En aquest punt, la periodista va escriure que: «Van dir que Isabel Pantoja tindria més facilitats que els altres concursant de @supervivientestv. Que exigia tint pel seu cabell, que ella tenia una imatge que preservar com a artista, van dir, van dir... Aquí la teniu, sobren les paraules». 

D'aquesta manera, Milà va deixar clar que, com era evident, la Pantoja no havia rebut el tint de cabell i que lluia el pas del temps amb les seves canes sense cap mena de problema. Ara bé, la segona part del missatge va ser la que més va fer saltar la polèmica. Concretament, el missatge deia: «La seva família, @riverakiko i @anabelpantoja00, deu riure a riallades». 

 

Chabelita no apareix en el missatge

Milà va nomenar el fill i la neboda de la Pantoja, però es va oblidar de mencionar a la filla, Chabelita. Va ser llavors quan la polèmica va començar a créixer, ja que Milà va obviar mencionar a la que també és una de les persones més importants de la vida de la cantant.

Tot i que Chabelita no s'ha pronunciat públicament al respecte, tot apunta al fet que la filla menor de la Pantoja s'hagi pogut sentir menyspreada per l'amiga de la seva mare.  Caldrà esperar per saber si realment Chabelita li recrimina la seva actitud a Milà o, simplement, deixa passar aquesta anècdota com un descuit.

També et poden interessar...