Romeo Santos confessa que va abandonar el seu fill com «un covard»

El cantant va sentir que era un nen tenint un altre nen i es va allunyar per a poder seguir amb la seva carrera
El cantant Romeo Santos
Romeo Santos va començar en el món de la música amb només 13 anys | Instagram

El popular cantant de bachata Romeo Santos va confessar el passat 18 de juny en una entrevista a 'El Hormiguero', un dels episodis més desconeguts i íntims de la seva vida. 

 

Santos va explicar al presentador Pablo Motos que va ser pare per primera vegada amb només 19 anys i que, lluny de convertir-se en un pare ideal per a Alex Damian, el cantant va fugir d'ell i de la que llavors era la seva parella.

 

 

El jove cantant volia seguir tranquil amb la seva carrera professional

Tal com va confessar Santos, «vaig fugir com un covard, vaig sentir que era un nen tenint un altre nen i em vaig allunyar, vaig ser poc home». Durant aquella època, va argumentar, fugir de la situació era sinònim d'evadir els problemes que suposaven tenir un fill tan jove i, a la vegada, poder continuar amb tranquil·litat amb la seva carrera musical. Ara, 19 anys després, Santos ha tornat a ser pare. Valentino ha arribat en un moment de l'edat adulta del cantant nascut al Bronx i, ara, sí que espera poder convertir-se en el pare exemplar que sempre ha volgut ser.

 

Concretament, Valentino va arribar al món el passat mes de març i Santos es va encarregar de donar la bona notícia a través del seu perfil d'Instagram. El rei de la bachata va publicar una fotografia on es podia veure la seva mà agafada del nadó Valentino que, només néixer, ja es va agafar fort al poder i energia del seu pare. Poques coses se sabien de la vida íntima de Santos, més enllà que va començar en el món de la música as 13 anys i que, des de llavors, no ha parat de consolidar la seva carrera professional fins a guanyar un total de 17 premis Billboard a la música llatina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby Valentino y yo les deseamos Un Feliz Dia Del Padre

Una publicación compartida de Romeo Santos (@romeosantos) el

 

També et poden interessar...

 Comentaris

envia el comentari