La filla de Luis Enrique podria patir una «greu malaltia»

Durant la boda de Sergio Ramo i Pilar Rubio van ser diversos els assistents que van comentar la notícia
Imagen de Luis Enrique
La filla de Luis Enrique patiria una greu malaltia | La Coctelera

Pilar Rubio i Sergio Ramos no van ser els únics protagonistes del seu casament. Tots els convidats parlaven d'«un greu problema familiar» relacionat amb l'entrenador de la selecció espanyola Luis Enrique. Durant la celebració a la finca que Sergio Ramos té a Bollulos un dels temes més comentats eren en referència a l'entrenador asturià. 

 

 

Fa diversos dies, Luis Enrique va abandonar de manera precipitada la concentració a Malta abans del partit de la Selecció per un «greu problema familiar» i va ser durant el casament de Pilar Rubio i Sergio Ramos que es va fer públic el motiu de l'absència de l'asturià al partit de la selecció. Segons alguns dels jugadors presents durant la celebració, una de les filles de Luis Enrique patiria «una greu malaltia».

 

Es passen molt de temps a l'altre costat de l'Atlàntic

També es va parlar d'un possible tractament, i és que algun dels convidats va explicar que Luis Enrique i la seva dona, Elena Cullel, «es passen molt de temps a l'altre costat de l'Atlàntic perquè els metges s'ocupin d'aconseguir el que tots volem, i que tot acabi bé».

 

El problema seria de tal gravetat que, segons diversos entrenadors i futbolistes en actiu, l'entrenador hauria posat el seu càrrec a disposició del president de la Federació de Futbol: «Luis Rubiales li ha confirmat la seva confiança i vol que romangui, encara que estigui molt de temps als Estats Units», relatava un dels testimonis present al casament de Pilar Rubio i Sergio Ramos. 

 

També et pot interessar...Comentaris
Rafel
Per a Luis Enrique. Mi deseo más fuerte para que el problema familiar se solucione cuanto antes. Ojalá todo salga bien.
Magda
Desitjo què tot vagi molt bé. Molte força i energia positiva????

envia el comentari