URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Es compleixen dos anys de la boda de Reyes i Noelia Fernández

El futbolista José Antonio Reyes va morir el passat 1 de juny en un accident de trànsit, als 35 anys
José Antonio Reyes i Noelia López, el dia del seu casament | Cedida

 

Noelia López viu l'aniversari més trist de la seva vida. Aquest dilluns es compleixen dos anys del seu casament amb el futbolista José Antonio Reyes, que va morir de manera tràgica fa 15 dies, en un accident de trànsit. El matrimoni tenia dues filles en comú, Noelia, de cinc anys, i Triana, de dos anys. Ara, la vídua del jugador de l'Extremadura UD haurà d'afrontar el moment més dur de la seva vida, en un moment en què encara no es creu la desgràcia del passat 1 de juny.

 

Tal com afirmen fonts properes a la jove, consultades pel diari 'jaleos', Noelia recorda el dia del seu casament com un dels dies més feliços de la seva vida: «La Noelia està fatal. Encara està en estat de 'shock'. Encara no s'ho creu... està desitjant que passi el seu aniversari de noces, perquè ells sempre feien plans. Anaven a la platja de Chipiona, s'escapaven i celebraven el seu dia junts, i ara, mira», expliquen.

 

«Les nenes no van a l'escola des d'aleshores... Els pares de la Noelia estan amb ella tota l'estona, i quan recullin les notes de les nenes se n'aniran a Baeza tots durant un temps. Ja es veurà si el curs que ve la Noelia les porta a l'escola a Sevilla capital o si viuran a Jaén. La Noelia només pensa que tot és mentida, que el José arribarà en qualsevol moment. No sap com explicar-ho a les seves filles ni com sortir-se'n», apunten fonts properes a Reyes al diari 'jaleos'.

 

 

 

15 dies de tristesa

Durant els dies posteriors a l'accident de trànsit que va posar fi a la vida de Reyes, Noelia López només ha trencat el seu silenci en només tres ocasions, a través de les xarxes socials. La primera, tan sols unes hores després del conèixer la notícia que marcaria la seva vida per sempre, a través d'un video del seu marit amb les seves dues filles, acompanyat d'un emotiu text. Uns dies després, López va decidir agrair les mostres de suport a través d'una història d'Instagram i avui, en un dels dies més especials de la seva vida, ha decidit compartir una fotografia del dia de la seva boda, juntament amb les dues filles del matrimoni i el fill gran de Reyes, José Antonio.

 

 

 

 

També et pot interessar...