Merkaba: què és el misticisme del carro celestial?

T'expliquem tots els detalls al voltant de la geometria sagrada de curació
Merkaba: geometría sagrada
T'expliquem els secrets del Merkaba, la geometria sagrada | Getty Images

   

Es coneix amb el nom de Merkaba el camp d'energia que se situa pels voltants del cos de les persones i que té una naturalesa que és geomètrica i cristal·lina. Igualment, es considera que és un element de geometria sagrada de curació que es relaciona amb el misticisme del carro celestial que trasllada cap a Déu.

 

Tot seguit, explorarem els misteris que s'amaguen rere aquesta peculiar forma geomètrica que tenia presència ja a la Bíblia i que es relaciona amb les creences que diuen que cada persona posseeix un cristall líquid biològic, i que per aquest motiu cadascú consta d'una freqüència o ressonància de tipus vibratori única.

 

Definició de Merkaba

D'origen hebreu, el mot Merkaba vol dir carro i és un dels més antics que fan servir els cabalistes amb l'objectiu de descriure el cos de llum que fan servir els éssers que estan concebuts per tal d'elevar-se més enllà de l'esfera de la Terra.

 

El llibre d'Ezequiel, a la Bíblia, fa referència al Merkaba, que seria el carro celestial de Déu i, amb un total de quatre rodes, el guien quatre querubins —dels nou cors angèlics que hi ha, seria un àngel que formaria part del segon. Cadascun dels querubins disposaria de quatre ales i, igualment, de quatre rostres: el d'una àguila, el d'un bou, el d'un lleó i el d'una persona. D'aquesta manera, el Merkaba constituiria un carro de foc o de llum, una llum misteriosa, desconeguda, fluïda i totalment canviant.

 

Algunes tradicions ancestrals ens expliquen que el Merkaba seria la forma visible que adopta el nostre cos en el moment en què les seves cèl·lules duen a terme una acceleració de la rotació fins al punt en què es poden desmaterialitzar i poden materialitzar-se novament en un altre indret que el pensament determinaria.

 

Es va reprendre el mot, i Drunvalo Melchizedek i el conegut com a moviment New Age van dur a terme una revisió de la noció. Avui en dia, el fan servir per tal de fer referència a les facultats de les persones per alliberar-se de tot allò que és material i poder viatjar a través de l'espai-temps amb l'ajuda del marc prismàtic i geomètric del pla causal.

 

Així, no caldria que els viatges estel·lars els fessin les naus: el propi cos humà és capaç de fer-los. Els codis que mantenen una relació amb el Merkaba queden emmagatzemats dins de la persona i constitueixen el codi secret per a l'Ascensió, que es concep com un resultat perifèric de la reinserció quàntica, igual que la clarividència apareix com a resultat de l'alineació energètica que es produeix a nivell dels txakres.

 

El Merkaba constitueix una eina essencial per tal d'estabilitzar l'energia que prové de la reinserció quàntica. Ens ajuda a controlar els codis a nivell psicoemocional i corporal.

 

Merkaba i la geometria sagrada de curació

Merkaba: geometría sagrada
Tot sobre la geometria sagrada del Merkaba  | Getty Images

 

Dins de la geometria sagrada de la curació, el Merkaba posseeix un poder extraordinari. Igualment, es tracta d'una pedra màgica que tenim la possibilitat d'adquirir a qualsevol comerç relacionat amb l'esoterisme, a banda de per mitjà de comerços electrònics. Es comercialitza en forma de penjoll i de formes diferents de complements.

 

Pel que fa als ensenyaments esotèrics actuals, es presenta el Merkaba com un vehicle interdimensional que gaudeix d'una forma isomètrica i que està format per un total de tres tetràedres en forma d'estrella que se superposen entre ells, però que quan es dibuixen o s'observen tenen l'aspecte d'un únic tetràedre.

 

Cadascun d'aquests tetràedres està format per un total de dos tetràedres simples: un d'ells és el tetràedre sol, és masculí i es troba apuntant cap a dalt. L'altre, en canvi, és el tetràedre terra, que és femení i apunta cap avall. Igualment, cadascun d'ells es classifica d'una manera concreta i posseeix una direcció de moviment. El primer d'ells és femení i gira en el sentit de les agulles del rellotge. El segon, en canvi, és masculí i gira en sentit contrari a les agulles del rellotge. El tercer, d'altra banda, és neutre i està aturat, sense girar.

 

El Merkaba fa que puguem crear una realitat harmoniosa, ens aporta sanitat i també a la gent del nostre voltant i, finalment, ens ajuda a sentir l'amor incondicional. De fet, es pot programar el Merkaba per tal de dur a terme tot allò que vulguem —les nostres creences o la imaginació són l'únic inconvenient que podem tenir en aquest sentit. 

 

Igualment, es tracta d'una eina que podríem fer servir amb l'objectiu de transcendir les dimensions de tot allò que coneixem. Avui en dia, els estudis i les pràctiques de Merkaba emergeixen i reneixen per tot arreu, després d'un període llarg en què havien quedat arraconats i sufocats.

 

El camp d'energies del Merkaba 

Després d'haver explicat tot això, cal que fem constar també que el Merkaba constitueix un autèntic camp d'energies cristal·lines consistent sobretot en la llum. Es tracta d'un camp originat per la rotació veloç de formes geomètriques concretes i que tenen efectes simultanis pel que fa a l'esperit, l'ànima i el cos.

 

Aquest vehicle espiritual ens permet entrar en estats de consciència nous i viure uns nivells de realitat diferents a través de la multiplicació del nostre potencial de vida. 

 

L'objectiu que persegueix el Merkaba no consisteix únicament a ajudar-nos a arribar al tron diví un dia per mitjà del seu carro celestial: igualment, busca transformar-nos en creadors de la pròpia realitat física al món, cosa que ens porta a fer viatges cap a les estrelles.

 

Els camps energètics que es creen d'aquesta manera, a través de la geometria sagrada de curació, duen a terme un desplegament al voltant dels cossos subtils dins dels quals vibren quasi a la mateixa velocitat de la llum. Per a una gran part de nosaltres, però, aquests camps s'han aturat o vist alentits a causa d'una manca d'ús. El fet de despertar un vehicle Merkaba vol dir activar de nou els camps electromagnètics que estan latents al voltant del nostre cos.

 

Quan s'activa de nou, el Cos de Llum aconsegueix teixir un Merkaba propi, que s'assembla molt a l'estructura que tenen les galàxies. Es tracta d'un vehicle energètic sorprenent, que ens ajuda a travessar qualsevol grau dimensional de manera ràpida i amb una aparent senzillesa.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari