Cómo curar con las manos: el poder de sanar con la mente

Com curar a través de les mans i del poder mental

T'expliquem de quina manera pots guarir per mitjà d'aquesta força que es troba dins teu

Des dels inicis de la història, alguns individus han posseït un do especial: el poder de curar a través de les mans. Era gent que podia anar un pas més enllà que les altres persones, perquè tenia l'habilitat de guarir els altres amb l'ajuda de la seva ment i de les mans.

A continuació, ens submergirem en el món de la curació i veurem com es pot produir a través de les mans. Ara bé, l'article únicament persegueix una finalitat il·lustrativa, perquè en cap cas la guarició per mitjà de les mans pot reemplaçar els tractaments mèdics.

Introducció: de quina manera es pot guarir a través de les mans?

Com podem ajudar les persones a guarir-se per mitjà de les mans i del poder de la ment? Doncs no és complicat de respondre: ho podem fer amb el poder, si el concebem com una capacitat per dur a terme alguna cosa. Hem de tenir en ment que, a través nostre, es produeix un flux d'energia, que té el poder de curar-nos recreant teixit destruït o malalt. L'energia, de fet, s'encarrega de dur a terme una neteja de les impureses i d'alimentar-nos les cèl·lules. En cas que tinguem idea de com canalitzar-la a través del poder de guarir amb la ment serem capaços d'assolir un benestar òptim.

Primer de tot, cal que tinguis clar que les mans disposen d'una polaritat energètica: la mà esquerra i la mà dreta no són iguals. A la mà dreta hi arriba energia calenta i, en canvi, la mà esquerra du energia freda. D'aquesta manera, en el cas de les cremades o les infeccions, la mà esquerra gaudirà d'un poder molt més gran.

Igualment, s'ha de fer un treball pel que fa a la llum pròpia en cada cas, perquè es tracta d'un element essencial pel que fa a la guarició amb les mans. L'obertura dels txakres, les tècniques de visualització o viure amb un vincle proper a la natura poden accelerar tant la teva regeneració com la il·luminació.

A banda d'això, cal tenir present que la guarició amb les mans podria fer que et quedessis sense energia, perquè li estàs transmetent a algú altre perquè estigui millor i es guareixi. D'aquesta manera, mentre duren les sessions de guarició a través de les mans, caldria que mantinguessis la connexió amb la teva font d'energia.

Per exemple, pots visualitzar que al teu damunt existeix un focus de llum molt gran  que es posa a baixar pel teu cos, o que el cel s'obre i els rajos de Sol et banyen. Quan s'acabi la sessió i vegis que ja ha fluït l'energia, mulla't les mans amb aigua que estigui freda per tal d'eliminar l'energia que hagis pogut absorbir.

Passos per guarir amb les mans

En cas que vulguis descobrir de quina manera pots guarir les persones del teu voltant amb la ment, en primer lloc cal que facis respiracions profundes i que deixis de banda qualsevol pensament negatiu. Evita demanar-te si tindrà efecte, si serà profitós i si podràs ajudar l'altre. Estableix una connexió amb la teva ment a través de la teva font d'energia: com hem dit, és interessant que t'imaginis una font de llum al teu damunt. A continuació, frega't la part de dalt del cap amb les mans.

Seguidament, situa la mà que més s'escaigui, la dreta o l'esquerra, al damunt del cap de l'individu que necessiti la teva ajuda, amb una separació d'aproximadament 20-30 centímetres. Després, fes que baixi a poc a poc fins que arribi a l'indret específic que vols guarir: el coll, el genoll, l'esquena, la panxa... L'energia pot dirigir-se on calgui. En el moment en què sentis que la teva mà es troba aturada a l'indret que ho necessita, deixa que romangui allà durant uns moments i espera't fent respiracions profundes. En algunes ocasions, les mans podrien girar una mica en cercles petits i poden fer que sentis un pessigolleig.

La guarició a través de les mans no s'acaba a l'indret afectat, sinó que cal que segueixis fins que arribis a un indret de sortida, a una extremitat del cos com ara el peu o la mà. Pots dur a terme aquesta operació els cops que et calgui  a través de la repetició d'un ritual que en tots els casos s'acabarà estrenyent les teves mans i, després, mullant-les amb aigua que estigui freda.

Cómo curar con las manos: el poder de sanar con la mente
Per guarir amb la ment i les mans, deixa enrere els pensaments negatius | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

Darrers apunts sobre la guarició amb les mans i la ment

Tothom disposa d'una energia espiritual i física radiant, que és més rica del que podríem pensar. Es tracta d'una energia que podem despertar quan meditem o durant el nostre dia a dia. Finalment, la llum i l'energia són la mateixa cosa, i si volem millorar el benestar físic i mental cal que bastim i incrementem la força, la saviesa i la llum  que tenim a dins. D'aquesta manera, serem capaços de guarir a través de les mans i la ment.

Hi ha moviments com ara el magnetisme o el reiki on són ben populars les tècniques que aposten per la guarició amb les mans. Són uns corrents que se serveixen de les energies de l'univers que hi ha al nostre voltant per tal de guarir l'ànima i el cos.

L'energia disposa d'un tret ben peculiar: de manera universal, l'han reconegut de formes diferents totes les cultures. Ara bé, no hi ha ningú que sigui capaç de definir-ne l'essència. Sigui com sigui, el seu potencial guaridor per al cos és important i pot posar-se en pràctica a través de la guarició a altra gent amb les mans, tot i que igualment ens podríem aconseguir guarir a nosaltres mateixos. 

En cas que pensis que disposes d'un poder especial a les mans, podries mirar de desenvolupar-lo a través del ritual que t'hem explicat o de molts altres rituals. Si no ho proves, no podràs utilitzar mai l'energia de les teves mans per ajudar a millorar la vida de l'altra gent.

Igualment, podem afirmar que absolutament tota la gent disposa d'energia a les mans i que la pot fer servir en cas que aprengui a fer-ho com cal. Per aconseguir-ho, tingues confiança en tu mateix/a, perquè funcionarà a la perfecció i segur que et sorprèn veure que n'ets capaç. El vincle amb la Terra t'ajudarà a guarir amb èxit a través de les mans. Sigui com sigui, tal com passa amb la resta de coses, es necessita pràctica.