Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Violeta va viure una nit molt dura

Violeta Magriñán podria tornar a 'Supervivientes' l'any vinent

La concursant ha hagut d'abandonar el concurs per motius mèdics
Violeta va viure una nit molt dura
Violeta va viure una nit molt dura | TELECINCO

 

Després que Violeta fos evacuada de ‘Supervivientes’ per motius mèdics, finalment, l'organització del programa li va comunicar que havia d’abandonar el concurs pels problemes de salut que arrossega des de l’inici del ‘reality’. L’estat de la seva vesícula ha empitjorat, situació que dificulta enormement la seva estança a Hondures i per això,  l'organització del programa, sota el consell de l'equip mèdic, ha decidit que no pot continuar concursant i que ha de viatjar a Espanya per sotmetre's a una intervenció i així extirpar-li aquest òrgan.

Amb la notícia, que Carlos Sobera li va comunicar en directe a Violeta, a la concursant li va caure el món a sobre, i  implorava entre llàgrimes que no volia marxar de l’illa i que volia arribar fins al final del concurs.

 

Podrà concursar a 'Supervivientes 2020'

Tot i la mala notícia, la situació tenia el seu costat positiu, i és que el presentador Carlos Sobera va intentar animar a Violeta comunicant-li la part bona de tot aquest tràngol:«Si les circumstàncies ho permetessin i la teva salut també, podries tornar  (...) En qualsevol cas, si no poguessis tornar perquè les circumstàncies no ho permetessin, el pròxim any a ‘Supervivientes’ tindries la plaça assegurada».

 

Violeta podrà concursar l'any vinent
Violeta podrà concursar l'any vinent | TELECINCO

 

Aquesta promesa  va alegrar tant a Violeta, que aquesta va cridar i plorar de felicitat a l’instant, en saber que de qualsevol de les maneres podria tornar a concursar a aquest ‘reality’ de supervivència que tal com ha manifestat, té moltes ganes de guanyar.

 

També et pot interessar...