Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Patiño s'ho ha passat la mar de bé a la platja

María Patiño llueix figura a les aigües de Formentera

La col·laboradora de 'Sálvame' ha fet gala d'un cos escultural a les platges balears
María Patiño s'ho ha passat la mar de bé a la platja
María Patiño s'ho ha passat la mar de bé a la platja | TELECINCO

 

María Patiño acaba de gaudir d’unes vacances d’estiu a Formentera on ha estat enxampada pels paparazzis banyant-se a la platja i lluint un cos d’allò més atlètic. Es nota que la presentadora de ‘Socialité’ es cuida molt físicament, i el seu cos és testimoni de les hores que li dedica al gimnàs per mantenir la seva imatge; a més a més, també recorre als retocs estètics quan li fa falta, i no té cap problema en admetre-ho.

Així doncs, enfundada en el seu biquini, la col·laboradora de ‘Sálvame’ no ha perdut el temps i, aprofitant les altes temperatures, no ha dubtat en capbussar-se a  les aigües de Formentera i prendre’s un descans de la seva agitada vida professional; i pel que es veu en les imatges, s'ho ha passat la mar de bé.

María Patiño treballa actualment en tres programes diferents de Telecinco i a causa de la seva ajustada agenda, no va poder gaudir de les vacances de Setmana Santa, ja que a més a més, va ser requerida per substituir el presentador Jorge Javier Vázquez durant la seva recuperació mèdica per l’ictus que va patir. Malauradament, en acabar aquestes vacances, la col·laboradora haurà de tornar a Madrid on viu actualment i passar la resta de l’estiu treballant, ja que la seva feina no li permet una absència més prolongada.

 

També et pot interessar...