L’actor català Pol Monen: «M’han arribat moltes ofertes sexuals»

Monen va estar nominat com a millor actor revelació als Goya del 2017
L'actor català Pol Monen se sincera sobre les xarxes socials.
L'actor català Pol Monen se sincera sobre les xarxes socials. | GTRES.

Pol Monen —o Pol Montañés Enrich— és encara un desconegut per al gran públic, però està cridat a ser una de les figures cabdals del cinema català. Les portes de l’èxit es van entreobrir amb ‘Amar’, un film que li va valer la nominació a millor actor revelació als premis Goya del 2017.

 

Posteriorment va treballar braç a braç amb gegants del cinema espanyol com José Coronado o Ana Wagener a la pel·lícula ‘Tu Hijo’ i, finalment, va arribar la popularitat amb ‘¿A quién te llevarías a una isla desierta?’, una de les produccions de Netflix España més exitoses protagonitzada pel mateix Monen, Jaime Lorente i Andrea Ros.

 

Pol Monen denuncia assetjament a les xarxes

Però com en tots els casos, l’èxit té les seves conseqüències, i Pol Monen s’ha desfogat en una entrevista a ‘Mad Men Magazine’, on ha deixat diversos titulars referents a la seva vida professional i privada. En primer lloc, el jove afirma que el 2019 ha estat un any especialment actiu i «divertit», ja que la pel·lícula de Netflix li ha obert les portes a moltes altres produccions.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Pol Monen (@polmonen) el

 

Quan ha arribat el moment de parlar de les seves xarxes socials, Monen ha canviat de registre per denunciar el permanent assetjament que rep. «M’han arribat moltes ofertes sexuals, constantment. Però no contesto a missatges d’aquest tipus. Em sembla que és una mica, no sé com dir-t’ho... De vegades em sembla molt invasiu. Em fa riure, no m’ho prenc molt a la valenta, però també al·lucino una mica, la gent té molta poca vergonya quan sap que ningú la mira».

 

Malgrat tot, l’actor assegura que les xarxes també tenen la seva part positiva. «Vaja, per cada missatge que em pugui sorprendre o algun missatge amb molta mala llet, hi ha 30 missatges bons», assegura.Comentaris

envia el comentari