Andrea Janeiro critica el seu pare al casament de Belén Esteban

La filla de Jesulín de Ubrique ha sorprès tots els convidats de la boda de la seva mare amb unes paraules a un pare que sempre ha sentit absent

Belén Esteban ha donat el ‘sí, vull’ aquest dissabte i el programa ‘Viva la vida’ de Telecinco ha dedicat el seu espai per donar completa cobertura en directe de les noces a la qual molts famosos i companys de feina han assistit i han dedicat uns moments a parlar amb la premsa, tot revelant algun detall de l’abans i després del casament, com el sorprenent missatge de la seva filla, Andrea Janeiro, contra Jesulín de Ubrique, tal com ha informat 'La Coctelera'.

El missatge d’Andrea Janeiro contra el seu pare

El programa ha anat compartint notícies i mini exclusives durant la tarda i, fins i tot, els tertulians han comentat en directe. Un dels que més han col·laborat ha estat, com era d’esperar, el director Raúl Prieto qui  ha estat l’encarregat de portar la núvia fins a l’altar. Acompanyat de Lydia Lozano, ha sortit de la finca un cop ha acabat la cerimònia per explicar com han viscut el moment.

«Hi ha hagut un moment especialment bonic», ha assegurat el padrí i, en concret, es referia al moment en el qual Andrea Janeiro, la filla de Belén Esteban, ha dedicat unes paraules a la seva mare. Un missatge que s'hagués quedat només en un gest bonic si no hagués estat pel ‘zasca’ que la jove ha fet contra el seu pare, Jesulín de Ubrique.

Raúl Prieto y Lydia Lozano dieron detalles de la boda
Raúl Prieto i Lydia Lozano han compartit els detalls del casament de Belén Esteban | Telecinco

 

«Andrea ha llegit unes paraules a la seva mare i a Miguel. Ha agraït moltíssim a Belén el paper que ha tingut com a mare i ha ressaltat l'absència paterna que ha tingut», ha revelat el padrí. En escoltar aquestes paraules, els col·laboradors s’han sorprès del moment que ha triat Andrea per a donar suport i ressaltar el paper de mare coratge.

Sigui quina sigui la raó, la jove ha volgut expressar aquest sentiment d'abandonament patern davant de tots els convidats. «Ha destacat la sort que ha tingut amb el paper de Belén com a mare», ha afegit Raúl Prieto. El ben segur és que aquestes paraules no hagin tardat en arribar a oïdes del torero i els periodistes seran els primers a intentar aconseguir la reacció de Jesulín de Ubrique davant les paraules de la seva filla.

Andrea Janeiro ha dedicado unas bonitas palabras a su madre
Andrea Janeiro ha dedicat unes emotives paraules a la seva mare Belén | Antena 3

 

També et pot interessar...